- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
---gabika---
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Raspberry pi A+ V1.1 Olcsó áron jutottam hozzá.Régóta a polcon hevert egy üzletben ezért gondoltam elhozom. Bontatlan csomagolás. Nem akar elindulni. Abszolút kezdő pi-s felhasználó vagyok. 19"-es monitorom szeretném megjeleníteni a szoftver telepítést de semmi,nincs jel. HDMI kábellel kötöttem a monitorra,tettem bele egy 8GB-os SD kártyát majd micro USB-n keresztül adtam neki tápot. A státusz ledeknél a piros folyamatosan világít (amivel ugye nincs is baj) viszont a zöld (ACT) Led is folyamatosan világít.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Silvercrest Rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest