- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
van egy pi1-esem ami legalább két éve megbízhatóan működik a sarokba, néhány általam írt alkalmazással, és weboldallal. Viszont erőforrásainak határait feszegetem, így gondoltam átköltözök egy Pi3-ra. Oprendszert feltelepítettem, apacke-ot, mysql-t, php-t. Látszólag minden szépen megy, de ahogy egy sel-es lekérdezéshez ér egy oldal, nem tölti tovább az oldalt. phpmyadmin megy szépen, és be is tudok lépni azzal a userrel, amit a php-ba a lekérdezéshez megadtam.
Valami ötlet még arra, hogy mi hiányozhat, vagy mit néztem be?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann