- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@reeo
aktív tag
Üdv
Kiadtam a parancsot, de semmit se telepített, frissített...Még mindig nem működött.
Aztán megint bementem a beállításokba, állítottam jelszót és megjelent az AirPlay ikon, de jelszó miatt megint nem ment. Töröltem a jelszót, restart és most már működik, ha esetleg valaki ugyan így járna... Tehát jelszót beállít, töröl és jó leszsamba elindítása sokáig tart nálam is... De még mindig jobb mint az FTP, mert ha FTP-ről akarok elindítani egy filmet, akkor előbb le kell "tölteni" a merevlemezemre teljes egészében, nem? Mondjuk nekem a sebesség itt is kb 0.5MB/s...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest