Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Igen, én ezt a Hama-t használom. Hogy mennyit bír fogalmam sincs, már egy jó ideje megvan, de még nem jelzett, hogy merülne benne az elem.
Ceruza aksival még nem próbáltam, de szerintem azzal hamar jelezne, mert az alapban is csak 1,2V.
Néztem a Rapoo-t is, de nem igazán tetszett. Nem igazán lehet kézben tartani, mert nincs hol fogni, mindenhol gombok vannak. Az touchpad része sem tetszett, hiányoltam a hagyományos egér "görgőt" és a jobb/bal gombokat. A Rapoo inkább asztali billentyűzet, én csak feszengtem vele a fotelban.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ceruza aksival még nem próbáltam, de szerintem azzal hamar jelezne, mert az alapban is csak 1,2V.
wassermann