Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Igen, én ezt a Hama-t használom. Hogy mennyit bír fogalmam sincs, már egy jó ideje megvan, de még nem jelzett, hogy merülne benne az elem.
Ceruza aksival még nem próbáltam, de szerintem azzal hamar jelezne, mert az alapban is csak 1,2V.
Néztem a Rapoo-t is, de nem igazán tetszett. Nem igazán lehet kézben tartani, mert nincs hol fogni, mindenhol gombok vannak. Az touchpad része sem tetszett, hiányoltam a hagyományos egér "görgőt" és a jobb/bal gombokat. A Rapoo inkább asztali billentyűzet, én csak feszengtem vele a fotelban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konteó topic
- Formula-1
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ceruza aksival még nem próbáltam, de szerintem azzal hamar jelezne, mert az alapban is csak 1,2V.
wassermann