- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
A visual studio 2015-el készítettem egy saját app-ot és ezzel kapcsolatban van egy olyan gondom, hogy nem tudok fájlt létrehozni, mert a hozzáféréssel gond van. Azt már kiderítettem, hogy a telepítés (deploy) után a programom DefaultAccount felhasználói jogosultsággal fut és szerintem ezért nem tudok fájlt létrehozni. Szerintetek azt meg lehetne valahogyan oldani, hogy a visual studio-val feltöltött app, Administrator jogosultsággal fusson?
Az icacls programmal már mindent megpróbáltam, de nem jutottam semmire. Fontos lenne valami megoldás, mert szeretnék egy szöveges fájlba írogatni, de sajnos egyelőre a jelenlegi felhasználóval ehhez nincs jogosultságom.Hardver: Raspberry pi 2
System.UnauthorizedAccessException was unhandled by user code
HResult=-2147024891
Message=Access to the path 'C:\log' is denied.
Source=System.IO.FileSystem
StackTrace:
at System.IO.WinRTIOExtensions.<TranslateWinRTTaskCore>d__1`1.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at System.IO.WinRTFileSystem.<OpenAsync>d__1.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.ThrowForNonSuccess(Task task)
at System.Runtime.CompilerServices.TaskAwaiter.HandleNonSuccessAndDebuggerNotification(Task task)
at System.IO.WinRTFileSystem.Open(String fullPath, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, FileStream parent)
at System.IO.MultiplexingWin32WinRTFileSystem.Open(String fullPath, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options, FileStream parent)
at System.IO.FileStream.Init(String path, FileMode mode, FileAccess access, FileShare share, Int32 bufferSize, FileOptions options)
at System.IO.FileStream..ctor(String path, FileMode mode, FileAccess access)
at raspi_app1.MainPage.<>c__DisplayClass7_0.<wlog>b__0()
at System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
at System.Threading.Tasks.Task.Execute()
InnerException:
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest