Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- One mobilszolgáltatások
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
levi.hungary
tag
Én is március 4. rendeltem meg. Nekem is tegnap este vonták le az összeget és ma jött az email, hogy szállítják. Kiváncsi vagyok mikorra fog megérkezni... Tényleg kapok ingyen pólót a Farnelltől? Valami távirányító is kéne hozzá vagy vez. nélküli bill. + egér. Meg USB áramforrás. Ezeket honnan érdemes venni (Miskolcon), sajnos elfelejtettem akkor ezeket is megrendelni... Láttam Lidlben pl USB töltőt. Bírják a szükséges kraftot azok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Valami baja van a tápomnak
- Peugeot, Citroën topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen házat vegyek?
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V55 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V31 - i5-12400F - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V33 - RYZEN 5 5600 - RTX 4060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Komplett kicsi víz-hűtött gamer PC (i9-9900K RTX 3090 2x16GB RAM)
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest