Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
tothmaxy182 #11834 üzenetére
Hali.
Nekem pi2 van es openelec van rajta, de amikor kabelen kotottem a ruterre, ez is alig birt csatlakozni. Kellett vagy 8 probalkozas mire be tudtam lepni a megosztasokba. Folyton connection timeout vagy connection refused hiba jott, amikor vegre betudtam lepni es inditani akartam egyfilmet, kb 2 perc "dolgozom" utan invalid argument hiba uzenet jott elo. Az openelec halozatkezelese szerintem nem a legjobb.
Aztan raraktam az osmc-t, es ezzel csatlakozik viszonylag hamar, es mukodik minden. Gyorsan lep be a megosztasokba es indulnak a filmek rendesen. Szerintem az osmc jobb mint az openelec, csak ebben meg nincsenek wifi driverek.Ha wifi-vel nem akarod hasznalni, szerintem probald ki az osmc-t. Bekapcsolaskor mas a felulete mint az openelec, de a beallitasokban at lehet allitani az openelecben levo feluletre, nekem az jobban tetszik mint az osmc felulete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest