- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe33
tag
Sziasztok!
Vettem egy Rasperry Pi 2-es gépet kamerával. Jó kis cucc. Megpróbáltam ezt a projektet megvalósitani:
http://www.instructables.com/id/Raspberry-Pi-as-low-cost-HD-surveillance-camera/
Sajnos nem jártam sikerrel. Néha van kép de csak néhány másodpercig. És a kamerán is villog a led, mintha újraindulna és utána már nem lehet hozzá kapcsolódni.Mintha mozgáskor állna be.
Sajnos nem vagyok nagy linux guru, ez az első próbálkozásom RPI-vel. Ezért kérdezném hogy tudna-e valaki segíteni mi lehet a gond.
Amit elsőre látok hogy ez a projekt nem RPI 2 -höz íródott. Bár elvileg kompatibilisnek kellene lennie vele.Szóval most tanácstalanul állok itt. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingatlanos topic!
- Háztartási gépek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest