- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #520 üzenetére
tegnap tudtam meg, hogy mekkora egy hulladék ez.. CheatEngine-el lehet benne csalni.. pajzsosoknak felhúzták az életét aztán lőhettük lófasz nem történt.. 2 tár belement a fejébe és vígan lelőtt.. szánalmas, hogy ilyen miatt szoptunk nem 1 meccset
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Karesz0995 #510 üzenetére
Én rankedről beszéltem. Casual egy vicc kategória, azt én is elhüjülöm.
Casual szvsz lehetetlen komolyan venni. Ahogyesik úgy puffan csapatösszeállítással... no komment.
Pont ez a baj hogy sokan a rankedet sem veszik annak... -
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #505 üzenetére
de érted, azt hinné az ember hogy aki elvergődik lvl100 fölé az legalább nem a faajtóra rakja a thermitet.....
de neeeeeeeeeem
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #500 üzenetére
új operátorok
Navy Seals
a csaj Valkyrie: Sticky Cameras
Spas 12
DeagleCamera nézhető az összes társ által (és kívülre is rakható)a pasi Blackbeard: pajzs a fegyveren
a DLCvel érkező új pálya közel keleten lesz
SP-seknek Május 9, többieknek Május 16
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #492 üzenetére
Nahát igen, pontosan az emp miatt felesleges, mert a jammer - shock miatt úgyis bedob legalább kettőt, amiből egy tuti az új védőcsaj kamerája mellé esik, figyeld csak meg
(ezért lenne értelme ha bárhova rakhatna, de ha nem tud majd akkor felesleges operátor lesz...
ettől félek.. na de majd meglátjuk)
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Karesz0995 #446 üzenetére
Hát a másodikon befostam.
-
dandy91
tag
válasz
Karesz0995 #434 üzenetére
pl volt olyan jatek ahol kisebb felbontasban sokkal jobba adta stb en is keresgelek meg
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #434 üzenetére
Játékon belül rengeteg trükk van pl,? engem érdekelne.
Amúgy nektek sikerül a quick-shoot Blitz-el? Van róla pár videó YT-n hogy ez mit is jelent, de a valóságban nekem sosem jön össze
mondjuk lehet a ping/lagg miatt
-
dandy91
tag
válasz
Karesz0995 #428 üzenetére
pl mint ami a pinget erintette hogy at kellett nevezni a regiot stb ilyenekre textura allitas stb.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #425 üzenetére
tudom, tudom, késelés és c4..... de medium-range egy ügyes pajzsos ellen halál ha hirtelen meglep
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #421 üzenetére
Hogy lehet "direkt" messzire lévő serverre csatlakozni? Én csak rányomok a gombra és automatikusan keres nekem egy meccset... ?
Rankedre csak párszor merészkedtem be, de legtöbbször elp.csáztak
ugyhogy maradtam a casual vonalon így haverok nélkül... Tapasztalatok, ha már szóba került Thermite:
Thermite: Tipikusan az a karakter, aki a támadó csapatban szinte (a nagyok pro-k megoldják nélküle is) nélkülözhetetlen, de ennek ellenére senki nem tudja jól használni. Mindenki rohan előre vele a megerősített falakhoz, csak a gond az, hogy időközben lelövik őket és legtöbbször még fel sem tudja rakni a cuccát már meghalt. Ezért akármennyire is szeretnék más karakterrel menni, legtöbbször nekem kell vele menni...
Thacter: Ő az akinek Thermittel párban kellene mennie, de az esetek többségében totál más útvonalon megy és nem segíti Thermitet, így az emp-je hasztalan, mert sokszor mire visszaérne a csapathoz már meghalt. Ezért ha valaki kiválaszt Thermitet, akkor nekem kell ő vele mennem, és ha Thermite nem hal meg, talán még össze is tudunk dolgozni.
Blitz: az R6 siege OP karaktere.
De Montage se rossz az 1 hit 1 kill revolverrel
Na és akkor meg a védőknél ott van Frost a super90 shottyval
-
golf2gt
tag
válasz
Karesz0995 #421 üzenetére
Ezen én is nevettem tegnap
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #399 üzenetére
wow!! szerencsédre megjavult a kör kezdésére
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Karesz0995 #399 üzenetére
Te rohadtélet. Ez nagyon komoly.
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #388 üzenetére
ja.. hát az elég kellemetlen
-
CHaooSS
őstag
válasz
Karesz0995 #386 üzenetére
Mostani patch-ben javították ezeket.
-
mettek
addikt
válasz
Karesz0995 #235 üzenetére
Nvidia shadow play. Ha nvidia kártyád van (valami újabb fajta) akkor lehetőség van erre. Van olyan módja is hogy beállítasz x percet és amikor megnyomod a gombot akkor visszamenőleg lementi azt az időintervallumot. Én ezt használom 4 percre állítva. Így nem kell rögzíteni mindent, csak akkor veszem fel ha történt valami érdemleges.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Karesz0995 #232 üzenetére
ott is 12ezer a sima és az ART OF SIEGE EDITION is
-
mettek
addikt
válasz
Karesz0995 #230 üzenetére
köszi. A végén mekkora örjöngés jött a bekapcsolódó csapattársaktól
egy kis mák is volt a végén de így is jó volt. -
mettek
addikt
válasz
Karesz0995 #204 üzenetére
jó helyre kell tenni, mondjuk ablakba és kimászni, onnan védeni, ahonnan rálátsz és kiszedheted a befutó ellenfelet
A legnagyobb makkom az volt amikor az ablakot berobbantva beugrottam és kapásból fejest kapott a srác, az csak tipp volt, h ott lehet....általában sarokba bújnak az emberek ösztönösen. -
mettek
addikt
válasz
Karesz0995 #202 üzenetére
-
mettek
addikt
válasz
Karesz0995 #197 üzenetére
Rengetegszer van ilyen nálam. Csak pislogok hogy ahogy lelőtt az a reakcióidő fogalmán kívül esett
nézem a killcamet és azt látom hogy 1-2 másodpercig nézegeti és célozza a fejemet....na ezt hogy? Ez vagy netcode vagy ping eltérés. A legtöbben 100+ ping-gel játszanak.
Amigy nagyon sok gameplayt vettem fel amjd csinálok egy videot és magmutatom...
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Karesz0995 #197 üzenetére
Nem egyszer! De remélem néha cserébe nekem is van ilyen. Csak ugye erről akkor nem tudok.
-
Teguz
csendes tag
válasz
Karesz0995 #189 üzenetére
Nekem védőknél a Doc meg a Rook adja mostanában, bár ez a varázslatos MP5-nek is köszönhető. Kapkan-nak a 9x19VSN-je se semmi, de a csapdázás nagyon lutri.
Támadóban Thermite...bárhová csinálhatok ajtó és az 556xi se rossz! -
XP NINJA
őstag
válasz
Karesz0995 #115 üzenetére
Köszönöm
Hol éri meg most leginkább? Elég egy kulcs is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest