-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
"Season 4 mikor jön nem tudjátok? Nov eleje ?"
Egyelőre nem tudni, de többen november közepére tippelik."Illetve szerintetek lesz season 2?"
Ez sem hivatalos, de nagy valószínűséggel lesz Season Pass 2. Meg belegondolva, a Ubisoft-nak ez az egyetlen kompetitív játéka, olyan mint Valve-nak a CSGO. 1 év után hülyék lennének nem foglalkozni vele vagy/és új operátorokat adni a játékhoz, hisz annyi terrorelhárító szervezet létezik. Még akár a TEK-et is belerakhatnák, ők is megérdemelnék hogy belekerüljenek a játékba. -
atainprison
senior tag
van ahol Castle bácsi nélkül a rekt garantált
Erre azért írhatnál példát, kíváncsi lennék rá, mert én ilyet szituról nem tudok. Én eddig azt tapasztaltam, hogyha a támadó csapatban van egy Ash vagy Sledge (de Glaz vagy egy random op shotgunnal is megteszi), akkor Castle semmit sem ér (és ha kicsi esze van a támadó csapatnak akkor ezek közül legalább az egyiket hozzák). -
atainprison
senior tag
Neked meg rohadt nagy mákod van, hogy nem futottál még bele csalókba. Mi a játék megjelenése óta játszunk, és sajnos nem egyszer találkoztunk velük. Persze sokszor van olyan szituáció, ami elég gyanús mégis lehet tudni, hogy nem csaltak, de szerintem ki lehet szűrni ki nem csak a saját tudására, ügyességére támaszkodik.
-
Ferdzsoo
addikt
Jajj bocs, nem tudtam hogy te vagy itt az ügyeletes király, meg pont leszarom mit gondolsz.
A többieknek mesélném akkor:
5-ös klán ellen voltunk alapból.
3-0-ra vezettek. Eddig minden oké volt.
Feljöttünk 4-3ra, -igen 4-et nyertünk folyamat. Az utolsó körben felhozták 4-4re.
Eddig minden ok, szenvedtünk, de nem volt vészes.
Majd az utolsó körben támadtunk, border pályán mászunk fel a nagyonszéles fal mentén roope-al, 10 másodpercen belül 3-ból 2-en meghalunak úgy hogy a killkamben látszik folyamat rohannak oda arra az odlalra ahol vagyunk és az átlőhető külső falon keresztül leszedtek rögtön két embert, belülről!!!! Innentől nincs is miről tovább beszélni. Egyszerűen nem láthattak, term. nem is spottoltak, kamerákat kiszedtük.
Majd teljesen máshol 3-an bemegyünk és mindenkit kiszedtek 30sec-en belül. De úgy, hogy én is drónozok egy asztal mögött a sarokban, csávó 3 szobával arrébról fut felém és rögtön az asztal mögé jön ahol megkésel.
Véletlen ugye? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming Monitor
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest