Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Ha World Editorba belépek és egy új szerelvényt akarok feltelepíteni egy vágányra, azt mindig csak úgy tudom elérni, ha előtte legalább egy embert, vagy bármilyen más objektumot felteszek a pályára azt elmentem és úgy jön ki a vonatos tábla, amiről válogathatok. Lehet ezt ezen lépés nélkül is megvalósítani, vagy ez van ezt kell elfogadni.
Az előző hozzászólásomhoz kapcsolódva, sajna nem tudok külföldi oldalakról letöltött mozdonyokat, kocsikat betenni a játékba, pedig csurog a nyálunk. Végigolvastam a topikot, de így sem megy. Package Manager fül, refresh, a megfelelő fájl betallózása, majd install. Ezután ki is írja, hogy telepítette sikeresen, de mozdony sehol. Bűvöskockában kipipálom rendre, ahogy írjátok. A mozdony neve megjelenik, de sajna a mozdony már nem.
Valaki esetleg szájbarágósan nem tudná elmondani nekem? Könyvtárba másolgatósan sem mennek. Volt néhány mozdony, ami úgy felment. Ezek olyanok voltak, ahol 3 mappa volt az Assets, Manual és a Content.
Azokkal semmi gondom.
Új hozzászólás Aktív témák

- iPad topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Minecraft
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Gombászkönyvek egyben
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest