- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laca500
üzenetére
Nem dehogy.
Egyiket sem próbáltam, csak ha már leírtad te mire gondoltál megnéztem őket én is, mert mint írtam neked is tervben van.Nagyon kiemelted a PLEX nevűt, talán azt ajánlod?

Nekem eddig csak ez az egy működik a TVmmel. Felraktam vagy 5-öt tesztüzembe. Mind rövid életű volt, mert a TV cseszett rájuk, viszont a plexel azonnal működni kezdett. Ez nem hinném, hogy a mediaszerverek hibája egyszerűen csak ez támogatta a samsung allshare szabványt + ingyenes volt. Az egész dolognak az az értelme, hogy a TV-den át tudsz menni a médiaszerverre ami mondjuk a NASon fut. Mint egy Videotékában választhatsz filmet, sorozatot, zenét, fotókat amiket feltöltöttél a szerverre. Ha kiválasztottad a filmet akkor azt a server elkezdi átküldeni a TV-nek a belső hálózaton. Szinte bármilyen formátumot támogat. És tetted ezt a sima TV távirányítóval. Azért ez jobb mintha egy megosztott meghajtón hozzáférsz a cuccokhoz szerintem...Persze ilyen apró plusz funkciók, hogy a szerver leszedi neked az ismertetőt, borítót/plakátot a filmhez amit a nemrég megemlített oldalakról leszedtél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4395, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest