- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Nemnem, nem közvetlenül lett módosítva, ez egy automatikusan generált fájl. A grub.d-n belül tettem egy fájlt, azt kellett szerkeszteni, majd update-grub-al legyártani a cfg-ot és aztán erről upgrade-elni az sda, sdb-n lévő grubokat is.
Nekem még az jutott eszembe, hogy kiveszem a WD vinyót, majd LiveCD-ről boot és aztán kiveszem a cfg-ból (nem közvetlenül!) a sima Linux menüpontban lévő WD UUID-ről történő bootot és beírok oda is md0-t. Szerintem ez jó megoldás lehet, mivel ezzel a WD vinyón is megmarad a normális boot (annak a cfg-jából meg a raid-es menüpontot távolítom el), ez jó lesz még backup-nak, meg elvileg be fog bootolni rendesen a raid tömb is... Nem tudom, de mindenképpen kipróbálom így.

Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest