Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Én is.

Hihetetlen, hogy végigkérdezősködtem Linux-os körökben is, de senki nem tudott értelmes megoldást erre, hogy ha már egyszer elkezdte valaki single vinyóval (manuális mentésekkel), utána hogyan tud korrektül átállni gyorsan, fájdalommentesen (működő szervernél nem utolsó szempont) Raid-re. Már kezdem azt hinni, hogy nincs is normális megoldás erre, csak mókolgatós, konfigolgatós.

Egyébként halkan megjegyzem, utóbbit sem tudták korrektül elmagyarázni, mert nagyon kevesen használnak ugye Raid-et a gyakorlatban is. Fura, hogy általában csak sima rendszermentéseket használnak, visszaállítási pontokat hoznak létre és ezzel teljesen meg vannak elégedve. Ezek pedig csak hacker támadás, vagy egy-két sérült fájl, esetleg elkonfigolás esetén nyújtanak védelmet. Arra senki sem gondol, mi lesz ha megadják magukat a vinyók? Ilyenkor a visszaállítási pontok kb. semmit nem érnek. Nekem ez a vinyóhalál, bad sector a legnagyobb félelmem, a többi nem nagyon érdekel, mert azokra az esetekre tényleg vannak egyszerű megoldások dögivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest