- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Én is.

Hihetetlen, hogy végigkérdezősködtem Linux-os körökben is, de senki nem tudott értelmes megoldást erre, hogy ha már egyszer elkezdte valaki single vinyóval (manuális mentésekkel), utána hogyan tud korrektül átállni gyorsan, fájdalommentesen (működő szervernél nem utolsó szempont) Raid-re. Már kezdem azt hinni, hogy nincs is normális megoldás erre, csak mókolgatós, konfigolgatós.

Egyébként halkan megjegyzem, utóbbit sem tudták korrektül elmagyarázni, mert nagyon kevesen használnak ugye Raid-et a gyakorlatban is. Fura, hogy általában csak sima rendszermentéseket használnak, visszaállítási pontokat hoznak létre és ezzel teljesen meg vannak elégedve. Ezek pedig csak hacker támadás, vagy egy-két sérült fájl, esetleg elkonfigolás esetén nyújtanak védelmet. Arra senki sem gondol, mi lesz ha megadják magukat a vinyók? Ilyenkor a visszaállítási pontok kb. semmit nem érnek. Nekem ez a vinyóhalál, bad sector a legnagyobb félelmem, a többi nem nagyon érdekel, mert azokra az esetekre tényleg vannak egyszerű megoldások dögivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- T-REX!!! NE MENJETEK A MAGAS FŰBE! Amazfit T-REX 3 PRO
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest