Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak a véleményemet írtam le amit tapasztaltam. Itt ugye az asztali felhasználásról beszélünk. Sajnos túl gyakran látom hogy elfeküdnek körülöttünk a Windowsok ezért mondom hogy inkább egy réteggel lejjebb csinálják a dolgot.
Most ugye nem arra gondolsz hogy a windows installnál kell egy USB-t bedugni és rádobni a drivert hogy a win meglássa a hardveres RAID 1 kötetet ?
Mondjuk lehet hogy feleslegesen vitázunk hiszen a RAID 1 esetén szinte mind1 hogy az oprendszer van a kártya csinálja...RAID 0-t oprendszer alá ellenjavasoljuk mert ahogy írtad nem gyorsít rajta ellenben hiba esetén minden elveszik. Mondjuk kisméretű SSD-k más tészta...
/Ugye mondjuk 16 os SSD kevés Win 7 nek de 2DB 16GB SSD RAID 0 ban már 32GB arra már felfér/De aki a boottimeot akar hajkurászni rakjon fel linuxot... vagy várja meg az új win 8ast...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest