Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én csak a véleményemet írtam le amit tapasztaltam. Itt ugye az asztali felhasználásról beszélünk. Sajnos túl gyakran látom hogy elfeküdnek körülöttünk a Windowsok ezért mondom hogy inkább egy réteggel lejjebb csinálják a dolgot.
Most ugye nem arra gondolsz hogy a windows installnál kell egy USB-t bedugni és rádobni a drivert hogy a win meglássa a hardveres RAID 1 kötetet ?
Mondjuk lehet hogy feleslegesen vitázunk hiszen a RAID 1 esetén szinte mind1 hogy az oprendszer van a kártya csinálja...RAID 0-t oprendszer alá ellenjavasoljuk mert ahogy írtad nem gyorsít rajta ellenben hiba esetén minden elveszik. Mondjuk kisméretű SSD-k más tészta...
/Ugye mondjuk 16 os SSD kevés Win 7 nek de 2DB 16GB SSD RAID 0 ban már 32GB arra már felfér/De aki a boottimeot akar hajkurászni rakjon fel linuxot... vagy várja meg az új win 8ast...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest