Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HalasKYO
üzenetére
Hát igen 6*2nél
nem mindegy hogy 10 vagy 6ot tudsz használni...Mondjuk én így a pici emberként el nem tudom képzelni hova kell 10TB filmnek ?
Torrent vagy fizetős FTP szervert üzemeltetsz otthon ?URE + RAID 5 nél sajnos elszállhat az egész...
Persze a RAID 5 ha nem jön fel a jelenség akkor menni fog.Viszont kellene egy nagy és biztonságos raid amire a családi képetk zene illetve sok film kerülne.
Én mikor a sajátomat építettem 4*1.5TB winyobol akkor RAID 10 lett, és 3TB helyem van amire rá merek tenni minden fontosat.De mondjuk lehet külön külön is winyok. Hálozat általában lassabb........
JBOD nemjó
RAID 10 az kevés helyet hagy
RAID 6 nál mondjuk nagyságrendel kisebb az URE esélye de ugye ha ott nincs saját memje a raidkártyának akkor meghalsz olyan lassan ír...Egy olyan raid kártya meg majdnem többe kerül mint a 6 winyo.......
Raid-nek csak akkor van vége ha a raid vezérlőnek kampó ?Vagy mitől eshet szét ?
Leugrik a kábel...
Áramszünet !!!!!!!
Alaplap/kártya halála
Írás közben resetelsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest