- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- iPhone topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett!
Tisztában vagyok vele, hogy SSD a király és hogy hdd-vel soha nem lesz olyan az érzés de nem is írtam sehol, hogy én SSD-ket akarok alázni az 5 éves vincsikből tákolt raid-emmel.
Nem értem miért írsz ilyeneket nekem. Elég egyértelműen leírtam, hogy mi volt a kiindulási pont:- építek egy rédet!
- jó építs
- van ez a hitacsi, veszek mellé egy párt aszt jó lesz!
- na rajtaMivel újabb HDD-kel nincsen tapasztalatom ezért logikus, hogy az egy hitacsi után a két hitacsi raid-ben gyorsabb lesz. Ez nekem már elég még akkor is ha egy modern vinyó gyorsabb lenne náluk. Ennyi lenne az én logikázásom. 5-6 évente veszek új HDD-t, amikor már kevés a tárhely. Ezért nekem minden új HDD vásárlás eddig érezhető gyorsulást hozott.
Ha az általad említett vincsiből most kettőt vennék az már 20K körűl járna ami durván több annál amennyiért ezt a második hitacsit vettem. Tehát itt már meg is dőlt az elmélet.
38K-t nem fogok egy 80-as Intel X25-ért adni az biztos, úgyhogy kivárok míg 20-ért lesz hasonló, újonnan. Addig meg számomra ez is előrelépés lesz sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Assetto Corsa EVO
- VGA kibeszélő offtopik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ ingyen foxpost/ Steam Deck ready
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tisztában vagyok vele, hogy SSD a király és hogy hdd-vel soha nem lesz olyan az érzés de nem is írtam sehol, hogy én SSD-ket akarok alázni az 5 éves vincsikből tákolt raid-emmel.
Nem értem miért írsz ilyeneket nekem. Elég egyértelműen leírtam, hogy mi volt a kiindulási pont: