Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
5k-t ér az a típus, ami nekem van.
Tegyük fel, h egy tesót vennék ennyiért.
Ha a meglévőt eladom pont kijön egy 10k-s seagate.
Innentől nem értem a kérdést.
Az újból nem feltétlen kell mindjárt kettő (nekem).Én bízom ebben a tanácsban, gondolom 'péhára' nem hülyék járnak.
Biztosra csak akkor tudnék menni, ha látnék egy sp1614c raid 0 crystal disk mark eredményt, amit közvetlen össze tudnék hasonlítani bármi mással - mint pl a fent említett vinyóval. -
Teasüti
nagyúr
Jah igen, hozzátenném, h az itteni közösség elég rossz hatással van az emberre, mikor először idelátogattam és elkezdtem lökni a "hülyeségeimet", hamar észheztérítettek.
Én pont ugyanezt szerettem volna, mint te, a meglévő mellé még egyet (kettőt).
És pont ugyanezt a választ kaptam rá.Van benne vmi, 10k-ért lehet venni újonnan garival a ph tesztnyertes seagate 7200.12-őt (500-ast), míg nálam pl épp ugyanennyiért szerettem volna venni a meglévő mellé két másikat.
Aztán lehet a seagate gyorsabb, mint ezek hárman együttvéve. Remélem...szerk: de azért várjuk a gta kontra raid 0 teszteket!
-
El Kebir
őstag
Az is egy megoldás, hogy a régi hdd elad, és abból a pénzből és amit a másik beszerzésére fordított volna az ember, már lehet venni egy új hdd-t, gyorsabb fajtából. Két öreg hdd raid0-ban se lesz gyorsabb, mint egy mostani új. (mondjuk ez függ a korkülönbségtől is
)
Én alapvetően nem erőltetném a régi hdd-ből raid0-át, amíg kettő árából kijön egy új. (ha a használhatóság a fontos és nem csak a barkácsolás öröme)
Ahogy a két öreg raid0 érezhető gyorsulást jelent, pontosan úgy egy új és gyors hdd is érezhető gyorsabb lenne. -
Kvazár
őstag
Több lehetőség van rá. Estool nevezetű progit letudod szedni a samu oldaláról, és amikor bootolsz, azt egy cd-re kiírva beteszed és arról bootolsz.
Amint elindul megkeresi a vinyóidat, te kiválasztod azt amelyikkel foglalkozni szeretnél, és azon entert nyomva eljutsz egy olyan részre, ahol tesztelhetsz, vagy akár low level formálhatsz is.Nem feltétlenül szükséges a samu oldaláról leszedni, mert léteznek diagnosztikai boot cd-k és azok is szokták ezt tartalmazni. Ilyen cd pl. a Hiren's Boot cd.
Az a jó az ilyen cd-ben, hogy rengeteg féle tesztprogi van fent rajta és nem neked kell összevadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged