- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Próbáltam SSD-re és az 1TB-s Samsung F1 7200rpm hdd-re is másolni, ugyanolyan lassú volt az advanced formatos raid1 tömbről, mint a nem advanced formatos raid1 tömbre másolva. A helyzet nem változott. Ha a másik raid tömb is ilyen lassú lenne, nem csinálnék belőle ügyet de az nem ilyen lassú ha az ssd-re vagy az 1TB Samsung-ra másolok róla!

És mint írtam, LAN-on keresztül az adatokat 70-80 megával küldi a lassú tömb (a nem advanced formatos is ennyivel másol a gépen belül) viszont az advanced formatos tömb csak 20-30-al gépen belül és ezt nem értem

#6103 radi8tor1: A töredezettségmentesítést már próbáltam, nem sokat változott a helyzet...
(a másik tömb nincs is töredezettség mentesítve és az mégsem lassú)#6105 pechman8: Én már csak arra tudok gondolni, hogy a RAID1-nek okoz gondot a 4KB-os szektorok.
Én is erre tippelek... Viszont akármennyit keresgéltem a neten, semmit sem találtam erről

(és még mindig nem értem,h. LANon miért olvas-küldi az adatokat normális tempóban???
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Napelem
- Egyszerű kávé topik
- Garmin topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Borderlands 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- WD Red 3TB NAS HDD (WD30EFRX, CMR) 98% kondíció
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest