Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
Próbáltam SSD-re és az 1TB-s Samsung F1 7200rpm hdd-re is másolni, ugyanolyan lassú volt az advanced formatos raid1 tömbről, mint a nem advanced formatos raid1 tömbre másolva. A helyzet nem változott. Ha a másik raid tömb is ilyen lassú lenne, nem csinálnék belőle ügyet de az nem ilyen lassú ha az ssd-re vagy az 1TB Samsung-ra másolok róla!

És mint írtam, LAN-on keresztül az adatokat 70-80 megával küldi a lassú tömb (a nem advanced formatos is ennyivel másol a gépen belül) viszont az advanced formatos tömb csak 20-30-al gépen belül és ezt nem értem

#6103 radi8tor1: A töredezettségmentesítést már próbáltam, nem sokat változott a helyzet...
(a másik tömb nincs is töredezettség mentesítve és az mégsem lassú)#6105 pechman8: Én már csak arra tudok gondolni, hogy a RAID1-nek okoz gondot a 4KB-os szektorok.
Én is erre tippelek... Viszont akármennyit keresgéltem a neten, semmit sem találtam erről

(és még mindig nem értem,h. LANon miért olvas-küldi az adatokat normális tempóban???
)
Új hozzászólás Aktív témák
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest