- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
masterful87
üzenetére
Nos ha már ennyire félted az adataidat akkor nem tudom mi lenne a legjobb a számodra, mert az összes variációban vezeték köti össze a merevlemezeket és mondjuk villámcsapás által tönkremehet az összes egyszerre.
! De ha ettől mégsem félsz csak a HDD-K " természetes" halálától akkor a RAID1 van direkt erre kitalálva (én a gépbe tenném mert egy USB-s stb vinyó nagyon visszafogná a párhuzamos írást.). Gyorsulást nem tapasztalnál. Ha mégis félsz a villámcsapástól akkor egy távoli szervert kell szinkronizálni az "élet-halál kérdése" könyvtáraddal. Mondjuk a DropBox. Ingyen 2GB. Én is használom. Egyszerű mint a kapanyél! Ha fizetsz asszem 50GB.ui: Ne haragudj az itt-ott ironikus fogalmazásért...!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

! De ha ettől mégsem félsz csak a HDD-K " természetes" halálától akkor a RAID1 van direkt erre kitalálva (én a gépbe tenném mert egy USB-s stb vinyó nagyon visszafogná a párhuzamos írást.). Gyorsulást nem tapasztalnál. Ha mégis félsz a villámcsapástól akkor egy távoli szervert kell szinkronizálni az "élet-halál kérdése" könyvtáraddal. Mondjuk a DropBox. Ingyen 2GB. Én is használom. Egyszerű mint a kapanyél! Ha fizetsz asszem 50GB.