Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- One mobilszolgáltatások
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pechman8
tag
Egyetértek troy válaszával. Ha két különböző merevlemez, méret vagy sebesség van raid-0-ba fogva akkor a kissebbik-lassabb vinyóhoz igazodik a másik. Az egytányéros sebességr biztosan jobb mint a többtányérosé, de ez (és most sokan felhorkannak) csak inkább számokban kifejezhető. Neked is van ilyen, és olyan merevlemezed. Tudod tapasztalatból... Az hogy particiókra osztod a tömböt kimérve talán számít de érzetre biztos nem.
Szerintem a lényeg a lényeg. A raid0 gyorsabb akárhogyan csűrjük-csavarjuk. A HDD technológia 50 éves ez a RAID0 javít rajta. Szárnyakat nem fog kapni tőle a rendszer mivel inkább sok kicsi file-al dolgozik és az elérési idő a gáz! De ha nincs pénz akkor ez a legolcsóbb. De az igazi megoldás a tovább lépés -> SSD-re ami a tapasztalatok szerint 40X gyorsabb elérésben... Igen én mindig valahogy ide kanyarodok vissza. Ennek oka, hogy bármennyire is jó a RAID0 én többet vártam.
Véleményem: Ha a feltételek (3HDD, 2RAID0 1biztonsági, RAID-es alaplap) adott mindenképpen ki kell alakítani. De külön ezért már pénzt nem adnák. Inkább gyűjtenék SSD-re.pfu... kösz, hogy végigolvastad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- SkyShowtime
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- További aktív témák...
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- SAMSUNG 990 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs