- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
nem mond hülyeséget, én is tapasztaltam már ilyet...F6-tal beadagoltam floppyról a HDD vezérlő driverét, ment tovább a telepítés, majd mikor a telepítő újra beolvasná a lemezről a driver fájljait, azt már nem tudja beolvasni, mert nem tudja a floppymeghajtót elérni...
külső USB-s floppyval próbáltam, mert az alaplapon már nem volt FDD csati, egyébként egy FSC belépőszintű szerverrel tapasztaltam ezt, ICH7R déli híddal, amin a RAID1et már létrehoztam a vezérlő BIOSában
FSC support felhív, és ők is tudtak a bugról - tehát maradt az nLite, de azzal tökéletesen meg is oldottam, bárcsak azzal kezdtem volna, mert a szarakodás 2 órámba telt anno
hogy az ICH7R USB bugja volt-e, vagy az alaplapé, vagy egyszerűen BIOS bug (egyébként felflasheltem a legfrissebbet BIOSt is), nem tudni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
- ADATA Legend 860 2TB Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD 5000/6000MB/s / 1 nap futásidő! 100% / Beszámítás OK!
- Samsung 870EVO 1TB 2.5"
- Hitachi 2TB HDD 7200rpm (HDS722020ALA330)
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest