Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombadil
tag
Sziasztok! Végre összeállt a gépem!
Hát én sajnos az OPrendszert is a RAID0 kötetre tettem, és tényleg nem lett gyorsabb az átlagnál...
Tényleg, itt mi számít nagy fájlnak, aminél már érdemes a R0-át használni? 20Mega? 200Mega, vagy csak inkább Gigáknál? Én igazából azért szerettem volna ezt a R0-át, mert azt vártam tőle, hogy a játékoknál, amelyik nagyon sokat tölt a vinyóról, annak rövidül a töltési ideje. Hááát... Elsőre nekem ez nem volt nagyon szembetűnő, hogy rövidült volna.
Vagy ilyen szempontból ne is várjam a R0-a "segítségét" ? 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát én sajnos az OPrendszert is a RAID0 kötetre tettem, és tényleg nem lett gyorsabb az átlagnál...
Tényleg, itt mi számít nagy fájlnak, aminél már érdemes a R0-át használni? 20Mega? 200Mega, vagy csak inkább Gigáknál? Én igazából azért szerettem volna ezt a R0-át, mert azt vártam tőle, hogy a játékoknál, amelyik nagyon sokat tölt a vinyóról, annak rövidül a töltési ideje. Hááát... Elsőre nekem ez nem volt nagyon szembetűnő, hogy rövidült volna.
Vagy ilyen szempontból ne is várjam a R0-a "segítségét" ?