Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Szerintem úgy, hogy a TLER miatt egyébként javítható hibákat sem fog javítani az idõkorlát miatt, azzal a feltételezéssel élve, hogy majd a controller a redundancia alapján javítja. Raid0 esetén ugye ez nincs, ergo jó lenne, ha a vinyó addig próbálkozna amíg csak tud.
Elvileg arra jó a TLER, hogy egy apró hiba miatt ne essen ki az egész drive azonnal a tömbből.
Nem tudom a hw raid kártyák ezt hogy csinálják, de a linuxos sw raid az elsõ hibánál úgy kivágja az egész diszket a tömbbõl mint a szél. Nem foglalkozik azzal, hogy a hibás szektorokat nyilvántartsa.
A linkelt pdf (amit már én is olvastam) ugyanakkor valóban arról beszél, hogy nem esik ki a diszk a tömbbõl. Viszont ezt is írja: ''It is important to realize TLER-capable hard drives should not be used in non-RAID environments.'' (ahová szerintem a raid0 is beleértendõ, hiszen redundancia szempontjából az nem raid)
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Motoros topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Samsung 980 Pro 2TB Heatsink bontatlan, új!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs