- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ezen már rég túl vagyok.
A játék stabil 60 fps-el megy az eleje óta, csak fosul streaming-eli a textúrákat. Lehet, hogy én vagyok túl igényes, de nekem a config fájl módosítás - bár sokkal jobb - de még mindig szar.
Néhány alacsony felbontású textúra meg egyenesen felháborító. A mutant bash tv helyszíne egy oblivionnal, vagy fallout 3-al SEM állja meg a helyét, pedig több éves játékok.Az zavar az egészben, hogy kifejezetten tetszik a játék maga, csak ez a fránya texture pop in...
Amúgy, ismétlem, kivétel nélkül minden 2010-2011es játék, amit kipróbáltam(nem kettő volt) max, vagy a közeli grafikával hiba/lassulás/lag/röccenés nélkül, tökéletesen futottak...
Egyszerűen szarul készítették el ezt az autografika dolgot, nem úgy jött össze az egész megatexture, ahogy tervezték. Biztos jó lesz, ahogy abu is írta nyílván van benne fantázia, de most jelenleg elvérzett. Súlyosan.
Ha 5x szebb/részletesebb játékoknak nincs szüksége arra, hogy az arcomba töltse be a homályos pacákból a textúrákat, akkor egy ilyen igencsak szerény, helyenként felháborító grafikájú játéknak végképp nem lenne szabad. De mondom valódi hiba, akadozás semmi nincs, egyszerűen a textúra streaming bassza durván a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/1TB Radeon 780M FHD+
- SAMSUNG FRAME SHERIF (QE65LS01DAUXXN) 165CM 4K Q-LED PRÉMIUM SMART ! AKCIÓ
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85Q950TST) 215 CM 8K Q-LED CSÚCS TV! AKCIÓ%
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HONOR Magic 8 Pro 12/512GB Black használt, újszerű garanciás 2029.02.20-ig
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest