Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
ahogy Kovsolék írják,az lehet,hogy bencsmárkban jobban domborít,de sajnos ettől még a játékok nem fognak nagyságrenddel (1,5-2x)) gyorsabban menni.Gyorsulni fog minden,ez nem kétséges.Silencer nemvéletlen fasza egy hűtő...
ha betudnád mégis a 3dm03-at röffenteni majd egy default tesztet nyomni,akkor az lenne igazán szemléltető. 05-ben már sm3-at,meg egykét olyan fícsört is tesztel a progi,ami a 9600-os széria nem tud -
Balinov
titán
hát,ha van olyan driver rev,amelyik kiírja a gyártót,akkor ez minden valószínűség szerint egy Asus cucc.mégpedig ő lenne az:[link] érdekes ez a link,mert itt 325/400-as órajeleket ír.
3dm03 nálam is csinált pont ilyen hibaüzit,már nemtom mi volt a megoldás rá,de feltettem a 6.5-ös ccc-s gyári catalyst-ot,meg a dx9c-t ill. a heroes of might and magic V dvd-n van egy dx9 cumulative patch,na még azt is feltettem.ja és a 3dm03-at frissítettem a 3.60-as peccsel. -
Balinov
titán
Így már más,ha eleve azon felül,hogy SE a kártyád,még ráadásul megbüntettek alacsonyabb órajelekkel is. Milyen márkájú ez a 9600SE? egyébként még anno az R9600np topikból emléxek nem egy srácra,akinek pl. a nem SE nonproján is a ram a ddr400 helyett kb ddr380-on mászkált. A ramok a 9600on milyen típusuak,időzítésüek?
tudnál egy 3dmark 2003 screenshotot tolni,vagy pontszámot?
Ja,és nem akarom,hogy hitetlenkedőnek tűnjek,csak qrva kíváncsi vok. -
Balinov
titán
Henryk,igazán nem kötekedésből,de az pl. az 50% az már 480-490Mhz-es GPU ill. DDR600 körüli VRAM órajel...biztos vagy te ebben a százalékokban?
9600SE-n fölösleges a GPU/RAM tuning,mégpedig mint elébb írtam a 64bites memóriavezérlő miatt.hiába húzol a gpu-n,ha a szar memória nem tudja etetni adattal a GPU-t...ugyanígy a 64bites ramot is majdhogynem felesleges tuningolni,mivel max a 128bites sima 325/400-as nonpro eredményei alatt fog tudni teljesíteni a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest