- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
nem, nem, de azért valamit mér ez is, ami 2x nagyobb
játék közben is teszteltem, és ott is kb 2x annyi fps-em van, mint azelőtt(itt már nem a szerepjátékra gondolok, mert annak tökmindegy milyen kártyám van, hanem America's Army: régen is jáccottam ennek az előző verziójával lebutított kártyával és ha a felbontás 1024*768on volt, akkor a beállításokat csak high-ra tudtam felvenni, mert very high-on pl már gondok voltak főleg olyan pályarészeken, ahol sokminden volt pl: városi utcák+ 1-2 füstgránát+fültölgő, égő járművek,házak+sok rohangáló player, és akkor elég szépen megállt a kép. ezzel szemben most is 1024*768, minden very high-on meg extra high-on van, és semmi gond nincs az fps-sel még az ilyen ''sűrű'' helyeken sem.
meg gondolom nem használnák ennyien ezt a progit, ha semmit se mutatna jól és egy 9600se nek adna 5600 pontot egy 7800gt-nek meg pl 1600-at, szerintem van benne igazság amit a progi mutat
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Napirajz könyv
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest