- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
hát nem tom igazán nem is érdekel mi menyi pontot ad rá, nekem elég ha itt 2x annyit mutat, meg télleg jobban megy a játék.
hát igen multiplayer játék, részben olyan CoD féle ez is, annyi különbséggel hogy nem világháborús izé, hanem modern katonai, de azért ott döcög alatta az UT motor.
szerintem elég sok effekt meg árnyék meg minden lósz4r van amihez azért kell az a videokártya. a 2.4 es simán ment régebben is, de a 2.5ben az új pályák.... na ott kellett közepesre húzni a grafikát, meg mindent, hogy ne diaképekben gyönyörködjek, amik 2másodpercenként váltakoznak
. meg azért mert az említett játékok közül nekem 1 sincs meg
(csak ien hülyeségek, hogy americas army, lineage2, toca3, oblivion, vice city, jedi knight, cs , de ezek között is van olyan ami rendesen megmozgatja a kártyát pl oblivion
)
asszem az oblivion az már eléggé grafikára van hegyezve nem?
[Szerkesztve] -
Henryk
aktív tag
igen. az lenne az egy ati silencerrel. 325 stimmel az nálam most 423, a 400mellett meg ott a 200(gondolom duplázódik valamitől ) ami nálam most 258
ehh... végeztem pár tesztet különböző beállításokkal, és igazán kiváncsi vagyok tartod-e még azt azt a megjegyzésedet, hogy nem éri meg tuningolni/húzni ezeket a kártyákat.
a régi leszabályzott órajelekre nem emlékszem, de kb olyan -20% osak voltak és akkor volt 663 pontom (3DMARK05!!!) , na a 30% os(vagyis a régihez képest kb 50%-os húzással) húzással 423/258 : 1262(méghogy nem éri meg húzni mi?
), és naggyából fullon(igaz nem teljesen, mert még nem volt pöttyös a kocka, úgyhogy lehetett volna tovább) 472/264: 1358
ezekszerint a kártyám most kb 2X olyan gyors mint azelőtt volt -
Henryk
aktív tag
ize... azt se tudom milyen márkájú
az egyik helyen asus raedonnak irja, a masikon meg ati raedonnak
a ramokról fogalmam sincs, de most 260mhz-re vannak beállítva
azzal a screenshottal... háát megfelel ez?[link]nem igazán kedveli a gépem a 3dmark3 at
de a 3dmark 5 megy.ilyen shotra gondoltál?[link]
ja és aki kíváncsi hamar megöregszik
mod: ehh most nézem hogy szerinte minden 0úristen valaki ellopta a videokártyámat!!!
[Szerkesztve] -
-
Henryk
aktív tag
igen az már kb 480 körüli, és már mondtam hogy nálam 475ig bírta a húzást. a 40-50% os húzás nálam úgy jött össze, hogy a kártyám alapból le volt szabályozva olyan 10-20% al
tehát nem a gyári értéken ment (nem tom miért biztos a gyenge hűtésük miatt voltak így beállítva) na és ugye mire gyári helyzetbe hozom+ rátolok még 30-40% ot az nálam 40-50% (remélem így világos az a %, az igaz hogy nem írtam mennyiről húztam fel annyit
)
és igen, nálam volt értelme a húzásnak: az atitool kis ablak izéjében a kockás képen is kb 10-fps-el jobb átlag értéket kaptam, SŐT a 3d markban is kb 3X annyi fps-em van mint azelőtt volt, ami azért elég szemmel látható változás nálam(jó olyan 100 körül 5-6 fps-t észre sem veszünk, de nálam 2-3fps ről ment fel az átlag 7-8ra, ami azért elég szép úgy gondolom)
a memóriás dologban van igazság, de nekem eleve nem az volt a szándékom, hogy a mai kapható legjobb kártyán is túlhúzzam, hanem hogy az én kis sz4r gyárilag lehúzott kártyámat használható állapotba hozzam, mert ugye elég hülyén néz ki egy 3ghz-es duálmagos proci mellett egy ilyen gagyi kártya, de mivel nem akarok 100ezreket költeni normálisra, és nem jáccok olyan nagyon videokártya igényes játékokkal(inkább csak szerepjátékokkal), így elég ez is(egy ideig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Mercedes topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Háztartási gépek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest