Hirdetés

Keresés
 • olbaidhun

  őstag

  Védeni nem szeretném a mostani bethesda & id párost (igaz a d4 elég korrekt aréna fps lett), de jócskán találhatsz ignorálható fejlesztőt a piacon, akik fele annyit sem tettek az asztalra, mint az említett csapat egyes tagjai..

  "hozzáértés meg a hithű hozzáállás annál kevesebb." ebben egyet értünk. Javíts ki ha tévednék, de kevés kivétel akad a piacon!

  Soha nem voltam hardcore Gémer, de láttam az elmúlt 3 évtized nagyjait. Kiszúrtam az UT feelinget amitől annyira tartasz, de nagyon bizakodom. Ezért is készítettem ezt a szakmai topikot. Talán képesek lesznek egy újabb elképesztő és versenyképes rebootra.

  Nincs törékeny küldemény, max gondatlan csomagolás ☎ 7O 638 9O93 ★ ¹⁰⁺ ᵉ́ᵛᵉ ʰᵃʳᵈᵛᵉʳᵃᵖʳᵒ́

 • Jinxb1rd

  őstag

  Sokat játszottam a Quake 3 Arenaval, volt próbálkozás a Quake 4-gyel is, aztán jött a quake live. Nem tudom, lehet az egésznek a körítése zavar, de hogy nekem nem jött át az biztos. És idegbeteg leszek, ha valaki a quake live-ot ajánlgatja. Nekem nem kell a populárosított gagyi kezelőfelületű Quake 3 klón.

  A Quake Champions trailerét nézve engem rossz érzés fogott el, inkább gagyinak tűnik elsőre, de hát ez még korai stádium, bízom benne, hogy esetleg lesz valami jó folytatás.

  [ Szerkesztve ]