Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • D4v3

    őstag

    Kíváncsi lennék azért a +b fikázók érvelésére így mostRaisy kapcsán. A srác beletett <1k órát QL-be, <1k órát QC-be és olyan arcok ellen játszik 1 éve már fej-fej mellett, akik legalább 5-10-szer ennyit játszottak quaket valamilyen formában. Ehhez képest féli mindenki az LG-jét, respect ban-t kapott Clutchra mindenkitől a második naptól kezdve. Aztán top8 érve az elit között, amikor 20k dollár van elöl, akkor visszavett és ráállt a kempelősebb stílusra, amivel amúgy egyáltalán nincs is egyedül. Borzaszató egyszerű risk/reward koncepcióra épül ez a stratégia.
    Az idióta QC duel format miatt semmi, de szinte semmi értelme nincs 1-0-ban nekiállni kergetni az ellent, főleg így, hogy tele a játék 1 gomb win abilitykkel (BJ, DK, Ranger, de szóba jöhet azért Nyx és Clutch is). És mivel ennyire nagyon sokat ér egy sima kill is, ezért logikus és okos megoldás, hogy extra óvatosan áll hozzá minden 5 perces meccchez és csak akkor áll le harcolni, amikor szerinte a legbiztosabb az eredményesség. Tud és szokott is agresszívan játszani ,de ilyen mezőnyben nagy hülyeség lett volna. Meg lehet nézni clawz mire ment az overaggro stíluásval egy rapha ellen...
    Én tök jókat nevetek néha a favágó módra játszó +w arcokon, akiknek még nem esett le, hogy miről szól a QC duel (sajnos... teszem hozzá). Raisy ezt felismerte elég hamar és azt a 30k $-t nem a szél horda össze az elmúlt 1 évben és nem is a nagy Quake rutinja, hanem leginkább az esze.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák