- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
és bandigyerek:
Mire használnám:
Full HD BD remuxuk (és a jövőben valószínűleg 4K filmek), zenék streamelése, fotók archiválása, torrent (5-6 db filmnél egyszerre nem szokott lenni több fel-letöltés, mert nem nagyüzemben csinálom).
Esetleg jó lenne, ha távoli eszközről is lehetne képeket nézegetni, adatfájlokat megnyitni, torrentet indítani, de film, zene csakis az itthoni hálózaton.Az elvárás:
A filmek zökkenőmentesen menjenek, és ha lehet, ezt a pár darab torrentet ehhez ne kelljen előtte kikapcsolgatni. Minimum 2 HDD hely legyen benne, ha több az nem feltétel, de erős plusz pont.
A helye a vendégszobában egy beépített szekrényben van (van helye szellőzni és ott 20 foknál nem több a hőmérséklet), nem kell totál csendesnek lennie, de a Zyxelnél sokkal hangosabb azért ne legyen ha lehet. Minél felhasználó-barátabb a beállítási felület annál jobb.DLNA, SMB és hasonló számomra varázsszavakról finn gomb sincs.
Nem tudom, hogy szükséges-e gigabitesre fejleszteni a hálózatot, ha jól tudom a behúzott CAT 6 erre alkalmas, a UPC-s router nem tudom, de max veszek egyet, meg egy ilyen swich-t is.Árakról fogalmam sincs, de mivel a filmezés a fő hobbim, hajlandó vagyok 150-et is rászánni HDD-kel együtt, persze csak ha tényleg szükséges ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Samsung Galaxy S20 8/128Gb
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest