Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
válasz
cousin333
üzenetére
köszi. Sajnos a pip install nem működik; azt nem tettem hozzá - és ezért kérdeztem rá az arm-ra -, hogy telefonra tenném föl, és a nokia n900 alap python-ja sajnos package error-t ír (már korábblan is próbáltam).Végső soron nem baj a függőség, legfeljebb forrásból próbálom feltenni; a mysql-hez szükséges modult is csak így tudtam föltenni. Úgy látom itt is ezt kell próbáljam, csak meg akartam spórolni a küzdést

Még az előző dátumos kérdéshez: úgy láttam sql szerver is felmerült a kérdésben; mivel a python-nak van sql-hez modulja, ha sql adatbázisból kerül beolvasásra, akkor eleve lehet már a bekérésnél is picit "játszani" a dologgal... Mármint ha nem csv-ből kerül beolvasásra, hanem esetleg közvetlenül az adatbázisból.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- xBox One x 1Tb lemezes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
köszi. Sajnos a pip install nem működik; azt nem tettem hozzá - és ezért kérdeztem rá az arm-ra -, hogy telefonra tenném föl, és a nokia n900 alap python-ja sajnos package error-t ír (már korábblan is próbáltam).