- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Szoveges listak, odaig jutottam, hogy lemasoltam oket, a szovegeket A-W betukkel helyettesitettem, mert csak 24 fele elem van a 15 listaban.
Raadasul minden listaban csak egyszer szerepelnek az elemek, es abc szerint sorbarendeztem oket.Ugy tunik, a listak egy resze egymasnak reszei, de vannak kulonbsegek, es legalabb ot teljesen fuggetlen van.
A sorbarendezest ugy kell vegezni, hogy a legnagyobb elemet tartalmazonal megkeresni, melyek a reszlistai, es azokat sorrendbe rendezni, majd megnezni, hany fuggetlen lista van, es azoknal is reszlistakat keresni.
Azt nem tudom, hogy ciklusban ez megoldhato, vagy inkabb kapcsolatok szerinti munkalistakat kellene letrehozni, es ott tarolni, hogy hol tart a feldolgozas.
Ket napja bujom a webet, de ilyen mintaprogramot eddig nem talaltam, csak olyanokat, amik listakon beluli elemeket keresgelnek es/vagy modositanak.
Itt valahogy a komplett listakat kellene kezelni, ahol lehet, hierarchikusan.Azon vacilalok, talan jo lenne tablazatban az egeszet megjeleniteni es akkor ranezesre lathatom, melyek a legnagyobb elemszamu, egymastol fuggetlen listak, es akkor mar van egy tampontom, hogy minimum hanyfele csoportositas lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest