- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lovace
aktív tag
Gondolom ami közös az az elégetett kalória, lépésszám, edzéshatékonyság. Ami pl. squash esetében specifikus lehet az az ütésszám, ezen belül mennyi tenyeres, fonák, szerva. Ezt mondjuk tudja az amazfit tenisz módban, csak azt meg nem lehet importálni stravaba (ez meg már az én hülyeséget
).
-
szkink
aktív tag
Elfogadom a bizalmatlanságod,és oké a Garmin egy nagy név,de sajnos ott is vannak gondok,néha nem is kicsik,sok face csoportban kértem véleményt hogy mit vegyek,de végül arra jutottam hogy úgyis magamnak kell megtapasztalni egy termék megbízhatóságát, én a linkelt terméknél fogom kezdeni,és ha nem lesz jó legalább nem bukok több 10ezret, amúgy Amazfit-nek is elég nagy a rajongó tábora
-
goldnarmz
aktív tag
Jópár éve bringázás közben (vaddisznók elől menekülve) eltévedtem az erdőben, ott hasznomra volt a nyomvonalas tájékozódás egy Suunto Ambit 3-mal.
Betöltöttem egy (szerencsére) korábban elmentett nyomvonalat, ő pedig visszavezetett rá. Mutatta, hol vagyok, és melyik irányban van a "menekülési útvonal". Mai szemmel nevetségesen néz, ahogy egy "hernyót" kergetsz" monokróm kijelzőn, de akkor nagyon örültem, hogy kihozott az óra az erdő mélyéről. -
Nem próbáltam ilyen típust, de a videót elnézve szerintem nem igazán használható. Elvileg, ha feltöltesz rá nyomvonalat, akkor az attól számított eltérést jelzi neked (letérsz az útvonalról pl.), de azon a részletességen, ahogy az óra megjeleníti, nem tudom, mit tud meg belőle a user. Aki használt már vaktérképes órát talán leírja a tapasztalatait.
Nekem Fénix 6x Pro van, azzal szoktam navigálni, gpx útvonalat rátölteni, TopoActive Európa térkép van rajta többek között, mondjuk a hazai túraútvonalak nem feltétlen találhatók meg, de gpx-ként feltölthetők az órára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Corsair TC100 RELAXED gamer szék jóformán új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest