- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
N4r4ncs #4099 üzenetére
Igen, hallottam a dologról. Nekem vannak fenntartásaim a Warhead infók olvastán is... még részletesebb grafika, újabb vizuális effektek és alacsonyabb gépigény.
Igen, elképzelhető, miért ne? De akkor is úgy vagyok vele: hiszem ha látom. A Crysis-t jól beszopták az tuti, de meg is érdemlik.
Jó régen megjelent, és csak mostanra lett - ésszerű kltsgek mellett - olyan gépem, ahol úgy megy, hogy élvezem a képi világ részletességét. Effektíve 1280x1024 felbontást és közepes (!) grafikai részletességet jelent. Magas beállításánál már akadozik sok helyen.
De még így is gyönyörű, ez tény.
Amúgy meg a konzolra megjelenő FPS-ek nem hatnak meg, eddig 2t vettem meg (RFoM, UT3) ebből az utóbbit egy hét múlva eladtam. Ezt nem nekem találták ki... az majd megy bill+egér kombóval PC-n, ahol élvezem és nem szopok mint az üsző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- PlayStation VR2
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest