Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Nekem bejön a sunnyogás, de állítólag itt már sokszor el lehet dönteni hogy melyik utat választod, nem muszáj ha nem akarsz. Mondjuk biztos nem választhatsz mindenhol.
Ha elég jó az angolod, a Fallout 3-at tudom még ajánlani, én néhány hete nyomtam végig pc-n, meg utána hirtelen felindulásból még kétszer. Igaz, én magyarul játszottam, így azért teljesen más. Ott is annyi féleképp lehet csinálni mindent, hogy ha maga a játék bejön, nagyon nehéz megunni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest