- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dinomano #81290 üzenetére
lehetni lehet a DS3-at használni a mozgáshoz, de nem kényelmes - ezért találta ki a sony a navi kontrollert
ha kipróbáltad a KZ3-at és bejön, esetleg egy sharpshooteren is elgondolkodhatsz:
ezzel a leg-intuitívebb a mozgás-célzás, de még ez se százas, én max ilyen easy-medium nehézségen tudok boldogulni, úgyahogy, de valójában 0db játékot játszottam végig vele..... pedig a KZ3 az kb 6-8 óra max és mégseez nem véletlen.... (de lehet neked bejönne, szerintem körülményes-nehézkes*)
amire nagyon bejött a sharpshooter (tok a két move kontrollerhez), az a house of the dead 3
az alját ugyanis shotgunként lehet huzgálni és ezzel reloadolni - pont mint a játéktermi shotgunban
(najo, majdnem!
)
lényeg a lényeg: egy starterrel teszteld le az élményt első körben!
dead space extraction ill. egy house of the dead 2-3-4 / time crisis talán a legjobbak tesztre!
* ellenben a PSVR1 + AIM kombó, ami ennek szerintem a továbbgondolása, nos az a legtökéletesebb immerzió, amit valaha videojáték-lövöldében átéltem
de az itt offtopik
#81293 Tex Murphy
ESETLEG kreten67 -t keresd, bár ő nem budapesti és simán lehet, h inkább egy már delidelt gépet fog ajánlani, mert mondjuk a te modelled erre kevésbé alkalmas.... (és akkor nem kell oda-vissza postázgatni se!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Digital 2 kontrollerrel és dobozával, minden gyári tartozékával makulátlan állapotban.
- PlayStation VR2
- Playstation 4 PRO 1TB (CUH-7116B) Glacier White+2db Dualshock4 kontroller+1db játék
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest