- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
joy01
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a tisztelt moderátoroktól, hogy új topikot nyitottam, de nem találtam megfelelőt, ahová beírhatnám a kérdésemet...
Tehát:
Adott egy újonnan összeépített gép a következő paraméterekkel (talán ezek nem is lényegesek a probléma megoldásához): ASRock M3A770DE alaplap, AMD Athlon II X2 250, 3000 MHz-es proci, 2GB DDR3-as RAM-mal és egy ATI Radeon 2600 Pro videokártyával, magyar Win7 Ultimate oprendszerrel, mely a következő érdekes jelenséget produkálja.
Ha nincsen bedugva a gépbe PS/2-es billentyűzet, akkor nem működik a PS/2-es egér. Világít az alja, de nem reagál egyáltalán semmilyen mozgatásra, se pedig kattintásra. USB-s egér és billentyűzet működik minden módon, akár van bedugva PS/2-es billentyűzet és/vagy PS/2-es egér, akár nincs. Kipróbáltam, hogy mi történik akkor, ha működés közben kihúzom a PS/2-es billentyűzetet; ekkor meglepően továbbra is működik a PS/2-es egér. Egészen az első rebootig, amikor már ismét nem reagál.
Akinek van ötlete, a megoldás nyitja, esetleg találkozott már hasonlóval, az kérem írjon.
köszi előre is a segítséget
Aktív témák
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest