- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Azóta tesztelem pár óránként az írás olvasást (ma költözött a régi alaplap helyére).
Jelentősen javult és 230MB/s-el másol azóta, de szerintem processzor elfogy, és attól függően, hogy Frigate/flexget és a többi CPU vámpír mennyire nyüvi a processzort csökken/nő a másolási sebesség.
Jó lenne, ha Proxmox hiba lenne, mert akkor az jó eséllyel idővel javítva lesz, de tartok tőle, hogy processzor elfogy
-
BullZeye
veterán
Köszi a megerősítést, én voltam a tulok. Figyelmetlen voltam és nem beleírtam a meglévő sorba, hanem új sorba írtam az egészet:
GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet intel_iommu=on"
Screenshoton pedig nem a DEFAULT-ban van hanem a simába, szóval átraktam ahogy a screenshoton van és működik.Alaplap miért írhatja, hogy unsupported?
Mindegy is, lényeg, hogy átadta az eszközt, úgyhogy szívhatok tovább vele
-
BullZeye
veterán
Ha szerverről indítom is megvan a 2Gbit és igen, intel 225-V, N6005 procival.
(#1207) ViZion
Minek után az elméleti maximum 2,44gbit/s nekem a 2,3 tökéletesen jó, de bármi jó lett volna ami nagyobb, mint 1,5gbit.
Virtuális gépek között remélem csak a hardver szab korlátot, de itt ugye pont az a lényeg, hogy a számítógépre a szerverről a HDD max sebességével tudjak másolni, azért nem mindegy, hogy 10 perc valami vagy 22 perc.Úgyhogy az alap megvan, most próbálopk telepíteni egy Xpenologyt, bár itt a Proxmox által használt 1 terrás SSD-ből le kell csípnem valami virtuális kötetet, hogy 850 gigából 50 gigát HassOS használjon, és 800 gigát a Synology, erre még kell keresnem valami leírást.
-
BullZeye
veterán
Ez egy ITX alaplap, kell neki 24pin is
Pénteken megjött, tegnap reggel összeraktam a gépet, szülinapozás miatt csak este álltam neki telepíteni, most ott tartok, hogy fut Proxmox a gépen szüzen, leszedtem licencért nyafogást, és most fogom visszakeresni melyik programot írtad, hogy telepítsem Switchnek.
Szerk.
Mikrotik CHR ha jól értelmeztem az írásaidból. -
BullZeye
veterán
Most jött 1 órája a mail, hogy fizessek sarcot!
kifizettem a 2500ft-ot, úgyhogy boldogan várom holnap-holnapután a boardot.
Sajna 1.0 user vagyok, de hogy ne legyen kiesés kiszedem céges notiból a 16gb memóriát feleségem régi gépéből a tápot, meg vettem ma egy SSD-t aztán próbálkozom vele.
Ha esetleg van egy épkézláb leírás azt szívesen veszem
Ja és proxmoxot életembe nem láttam eddig, úgyhogy már annak a telepítése is jó lesz
-
BullZeye
veterán
Ez alapján i226-v , de pici kínai bármit ráír
(#1111) tasiadam
1gig? akkor kb az értelmét veszíti, pont az lenne a lényeg, hogy 2,5gbites gépet rá tudjak kötni.(#1112) ViZion
Komolyan? Azt hittem egy buta switch elfut egy marék homokon is.Ez nem jó hír, akkor elengedem.
-
ViZion
félisten
lejt a kábel
Cégnél mértünk párat az irodában anno, itt csak egy irányban, de eltérő sebességek voltak, pedig OS és a vasak az irodán közel egyformák. A szervernél ugyan abba a switchbe dugva... én lerendeztem annyival, h biztos a telepített progik miatt más a sebesség. -
tasiadam
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged