Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
nemurea #3369 üzenetére
Lenne még egy kérdésem (most van időm bütykölni a rendszert). Kerestem itt a fórumon, hátha szembejön a megoldás, de nem találtam hirtelen. Az adguard kapcsán sok infó volt, látom, hogy többen később feladták és váltottak, nekem egyelőre ez van telepítve.
Most telepítettem az nginx proxy managert is. Amit szeretnék elérni, hogy a proxmox-on futó szolgáltatásokat (különböző LXC-k, különböző IP és port) a böngészőben névvel érhessem el, ne kelljen mindet könyvjelzőznöm vagy a portszámokat megjegyeznem.
Tehát pl. az influxdb a 192.168.1.16-on található, de a 8086-os porton, nem a 80-ason.
Adguard-ban meg tudom adni, hogy pl. az influxdb.local címet a 192.168.1.16-ra oldja fel, de ezzel a portot még nem definiáltam.
Gondolom, az nginx (192.168.1.84) Proxy host része lenne itt a segítségemre, de ha ide felveszek egy influx.nginx.local bejegyzést ( -> 192.168.1.16:8086), akkor meg az Adguard nem oldja fel az influx.nginx.local-t, csak a sima nginx.local-t...
Biztos kb. karnyújtásnyira vagyok a megoldástól, és tudom, hogy ez standard routing, amihez rajtam kívül mindenki ért, de nem mutatnátok irányt, kérlek?
SZERK: Hát, a * az Adguard-ban a domain előtt csodát tett
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassins Creed Shadows Intel CPU kulcs
- Destiny 2 Shadowkeep-Beyond Light-Forsaken Pack/Unknown 9 awakening/The Outer Worlds stb
- PC Játékok
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered, Call of Duty: Black Ops 6 - Vault és Egyéb Játékkulcsok.
- Procomm Plus for Windows - Intuitive Data & Fax Communications Software
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest