- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis #26309 üzenetére
Az event készítés egyelőre még csak a lvlRes verzióban van. Ott fent a naptár ikonjára kattintva megjelenik az esemény naptár. Itt van egy súgó gomb ami részletesen leír mindent.
A Create Event gombbal lehet eseményt szervezni, a csapatfőnök tud ilyet a saját csapatának. A mezők kitöltése értelem szerű, a készítéssel, csatlakozással kapcsolatos kérdésekre meg a súgó szerintem bőséges választ ad.Ajándékozni ugyan úgy lehet mint már kb 2 éve. Boltba bemész, cucc kiválaszt, de nem a bevásárlókocsit toljuk el, hanem az ajándék ikonra kattintunk, ahol beírod annak a PONTOS nicknevét (van kereső) akinek küldeni akarod a cuccot. A cucc értéke az APdból vonódik le. Pontot nem lehet küldeni, csak tárgyat.
ramihu,
milyen néven kezdted meg újra a karriered? -
PaJa1
őstag
válasz
bartis #23737 üzenetére
Rendet tartani
Elfogadja, elutasítja a jelentkezőket,
Kirúgja a csapattagokat,
Beállítja a rangok jogait és kinevezi az embereket,
Csapat infot, bemutatkozó szöveget állít be,
Boltban vásárol,
Logót, nevet választ a csapatnak.
De ha a kisfőnököt sőt akár még alacsonyabb rangot is felruházol minden joggal akkor semmit se kell csinálni az aktív játék mellett
Meg ő képviseli a csapatot vagy akár még a nagyobb beosztásúak is. Ha rosszul viselkednek akkor az jobban érinti a csapatról alkotott képet, mint ha ugyan ezt egy újonc tenné.5000RPt kapsz egy versenyért? Mire lehet most ennyit kapni, TAn, Wanganon és PD gyűjtésen kívül kívül?
Unconn,
Ha csak 10 versenyt megy akkor az már 5000, ami alacsonyabb autókra nem elhanyagolható tuningot eredményez.B.Ú.É.K. !!!
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis #23561 üzenetére
A gyakorlás és a tudás sokat számít.
Lehet, hogy nem rég kezdte, de begyakorolt pár pályát a kis kocsijával és ott jól megy. Te meg mint zöldfülű megkell tanulénod az autóddal azon a pályán a féltávokat, íveket. Ha ez megvan akkor meg be kell hozni az eddig összeszedett hátrányt. Ha ez megvan az utolsó kör vége előtt akkor nyertél. Ezt pár napja már nem tudom ki ellen CL2es uzsidobozzal játszottam el.Nekem az otthoni gépemen is játszható volt a játék, de nem ment döccenés mentesen. Explorerezni elég volt, de komoly versenyt nem bíztam volna arra a gépre.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bartis #23561 üzenetére
Szia.Hát nem mindegy milyen autóval mész,illetve lehet a többiek trunk -ol nak +beleszámit a gép sebessége is szerintem illetve a net kapcsolaté valamint azt vettem észre ha elöttem laggolnak akkor már nem olyan pontosan irányitható az autó legalábbis nálam, és ez másodpercekbe kerül.
Tényleg mi a pontos gépigény már annyian kérdezték tőlem,nem igazán találom se az Aeria-nal sem az Invictus-nál de lehet csak én vok bal.... -
PaJa1
őstag
válasz
bartis #23474 üzenetére
Driftben arkád fizika szerűség és kipördülés gátló (smart spin) van. Ha nem maxon forgatod a motort akkor ahogy esik a fordulat úgy irreálisan hamar megjön a tapadás a hátsó kerekekre. Driftelni SIMben élvezetes, én is most tanulgatom újra, mióta változtattak a billentyűs irányításon azóta nem drifteltem, mert nekem lassú lett. Tegnap már sikerült menni talán 2 normális kört, HEXAN POWA
Én nem tudom mennyiben segít az ha sim előtt arkádban mész, de az változtat valamit az autó kezelésén sajnos.
Kocsiban annyi a titok, hogy hátsókerekes legyen, bár ez driftnél nem titokA tapadást előre állítom így könnyebben kitör a segge és kisebb íven is tudok csúszni.Most azt próbálgatom, hogy egy kanyart a külső és belső ívén is végigcsússzak.
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis #23464 üzenetére
Az általad elmentett futamok a te gépeden vannak, amiket internet kapcsolat nélkül is visszanézhetsz. A játék save/replays mappájában vannak. Társítod őket a PThez és már játssza is. Belőlük videót meg PL: Fraps-szel vagy Xfire-rel tudsz felvenni, a Fraps-esz videót utólag még meg kell dolgozni mert jó nagyra dagad, rossz a fraps codecje. Youtuberól videót meg youtube video downloaderrel, de szerintem erre már firefox plugin is vagy gugliba beírod a kulcsszavakat és valami használhatót csak kidob
-
Attka85
tag
válasz
bartis #23464 üzenetére
szia bartis, én tudok ajánlani egy jó megoldást, mégpedig: én a Fraps-szal szoktam elmenteni a videóimat, annyi a dolgod hogy letöltöd: [link] felinnstallálod és beállítod a neked megfelelő gombokra(amiket nem használsz a játékban és egyébként sincsenek hozzárendelve semmihez)...elindítod a frapset, azután már jöhet a játék is, onnan tudsz rögtön lementeni, akár már a menüből is, vagy a játékmenet, vagy ahogyan tetszik, de ha nem túl erős a géped procija, és vidikarija akkor ajánlom a replay-t...sajnos nekem 2.8-as DualCore-nál és Ati 1650-es AGP-nél is lassul a videó FPS-e 50-ről-25 körülire...ja és ha kész a videó, akkor érdemes Windows Movie Maker-rel kicsit megvágni, meg ott tudsz betenni csomó effektet, meg képeket beilleszteni, sőt még intrót, meg végszót is, stb...remélem érthető volt és sok szerencsét a kiváló videókhoz
-
Creative997
őstag
válasz
bartis #23285 üzenetére
Egy kis angol tudással vagy/és segítséggel ITT mindent megtalálsz a crew-al kapcsolatban!
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis #23285 üzenetére
APt a hivatalos forumon a shoutbox alatt hírdetett eseményeken lehet általában kapni. A játékban meg a challenge módban az első 2 kap APt, de ehhez ticket kell, amit meg szintén lehet nyerni a játékbeli eseményeken, elég sűrűn ez a nyeremények között van.
Ha csapattag vagy akkor lesz CREW chat ahol a csapattársakkal tudsz beszélni, bár ezt máshogyan is meg lehet oldani, ergo nincs sok értelme emiatt. De a menüháttér az aktuális garázsra változik, meg egy kis közösség tagja leszel, vezetője ha alapítod. Könnyebben megtalálod a csapattagokat mint ha nem lennétek azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- The First Berserker: Khazan
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged