Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricco_hun

    senior tag

    válasz Hilly_8 #16604 üzenetére

    Hilly látom az aláírásodban, hogy level13 vagy (lehet már nem aktuális adat, de a lényeg, hogy az elején vagy). Csak azt akarom mondani, hogy alacsony szinteken még mindenki happy, mert napról napra szinteket lép, meg nyílnak meg az új cuccok, a kocsik sem drágák és rá a tuning sem (annyira :U ). Na majd, ha leszel vagy lvl30, akkor rá fogsz jönni (vagy lehet rá fogsz unni), hogy nagyon sok RP kell, ahhoz, hogy versenyképes maradj. Ugyanis nagyon drága a kocsik tuningja. Úgyhogy ez nem cheat, amit csinálunk, hogy explorerbe AFK player-eket invitálunk, mert ez a játék keretein belül adott, nem egy kis hacker program (sro-ból jösz---->ez nem bot). Level 30 felett nagyon lelassul "az élet". Nem nyílik meg új dolog, csak azt látod, hogy istentelen mennyiségű RP kell a szintlépésekhez. Hamar be fogod látni, hogy ez nem nagyon fog menni barátokkal való kombózás nélkül. A játék AP-s oldalára nem térnék ki, maradjunk annyiban, hogy jelentősen felgyorsítható a fejlődés folyamata. Én pusztán RP-ből küzdöttem fel magam lvl37-ig, s nincs megállásssss. ;]
    Végülis a cél az, hogy minél több kocsid legyen (ez még nem is olyan nagy mutatvány), lehetőleg fullra tuningolva (ez már annál inkább :D )
    Jó játékot!

    A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.

Új hozzászólás Aktív témák