- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar #1013 üzenetére
Az ilyen ötleteket fel kéne vetni a PT hivatalos fórumán is. Sajna nekem ehhez az angolom kevés
-
Dr. Romano
veterán
válasz
djtoomi #1010 üzenetére
Pézt (RP) keresni bármilyen meglepő is versennyel lehet
Azt a hülyeséget meg felejtse el már mindenki hogy mindenhez AP kell, Ha ott van az áraknál az RP-s és AP-s összeg is, akkor kétféle valutával tudsz fizetni érte, s nem mindkettőt kell perkálni (ahol csak AP van írva, akkor oda csak AP-val tudsz fizetni).Igen a lóvé tényleg lassan jön, de ha nehezebb pályán több ember ellen sok kört mész, akkor akár 2k felett is kaphatsz! (pl England B)
TA-zni asszem EIII vagy EIV-es szinttől lehet, de ebben nem vagyok biztos...
És mi az hogy a Wizz gyenge??? A legjobbak között van!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
venember83 #988 üzenetére
Gyere mi online vagyunk!
-
Dr. Romano
veterán
A Harpoon a "legjobb" szerintem, így én azt ajánlom (bár az irányíthatóságát még szokni kell)
Itt egy lista ami segít a döntésben.Egyébként kinézetre meg szerintem a Stallion a legjobb (de az sem megy rosszul
).
(Arra vigyázz Amatőrön nem fognak szeretni, engem állandóan kickelnek a Harpoon láttán
)
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#70869248 #919 üzenetére
"Sztem ez a szélárnyék eltünése egy nehezítés,..."
Szeritem is. Először bugnak néztem.
Régen (még béta korában) lehetett venni TA verenyre "szélárnyékeltüntetőitemet". Ilyenkor a felhasználó autója körül sárga búra volt látható és nem volt szélárnyéka.Én örülök hogy ezt kivették, nem tetszett hogy nem tudtam felkapaszkodni az elöttem lévőre
-
Dr. Romano
veterán
OKé, bocsi akkor nem szóltam
Egyáltalán nem rossz a kapcsolatunk!
Én általában ha külfödiekkel TA-zom és már vagyunk vagy 9-en, iszonyatosan lagzik. De tegnap este a PH-s meneten voltunk 12-en és semmi lag nem volt, csak lestem!Ha csak mi így PH-sok vagyunk úgy szerintem akár a 20-as rajtfelállás is elbírná! Egyszer ki is kéne próbálni
-
Dr. Romano
veterán
Oksa
(szerencsére nekem pont fordítva van
)
Igen a Shopban kell venned egy Nickname Changert asszem 1400 vagy 1600 RP-ért.
Jah és igen!!! Ahogy Csige is írja a kapcsos zárójelek helyett inkább sima zárójelet használj (nem nagy bug csak e-mail küldéskor van jelentőssége, de inkább simát használj tehát esetedben:
(pH)Speed(R)-reJah és ha a kocsi még mindig önálló életet él, akkor a vezetési segítségeket nyomd 0%-ra lehet azok okozzák....
-
Dr. Romano
veterán
Ha nicknevet váltatok, akkor légyszi írjátok már be ide a fórumba is, hogy lehessen tudni (+ fel tudjam dobni a listára) és ne kelljen vadászni hogy akkor ő ki is...
Jah és az új tagoktól is kérném, hogy az első hsz-ukban a nicknevük is szerepeljen.
Köszi! -
Dr. Romano
veterán
Jó kis TA versenyeket nyomtunk!!
Tök jó hogy csak magyarok-magyarok ellen megyünk mert nincs lag!
Nekem ha külföldiekkel megyek már 9 játékosnál elkezd lagozni, de most 12 játékossal is simán vitte!Remélem egyszer összejön egy jó kis 20-as rajtfelállás, az mekkora lenne!!!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #837 üzenetére
Igen, régen is volt a GameHelper + a kártyák. Lehet eztért is vették ki a karikat, mert ők is érezték hogy a GH mellett tök feleslegesek...
(lényegében a karik előre rögzített GH beállításokat tartalmaztak.b-type:
Én is mindent leszedtem, én sem szeretem ha a gép beleszól a vezetésembe
-
Dr. Romano
veterán
válasz
csige791 #833 üzenetére
Bocsi hülye vagyok, úgy látszik már nincsnek ilyen kártyák ezt még észre sem vettem
(A patch előtt a játékban a hátizsákba lehetett pakolni begginer, advenced(kék), skilled(ezüst), és arany kártyát. Ezek a kocsi irányításában segítettek, de mivel én szerettem ha nincs vezetési segítség egyből az ezüst majd aranyat tettem be.)
Azt hittem még mindig van, de most látom hogy már rég kivették
-
Dr. Romano
veterán
válasz
RockHaRD #824 üzenetére
Csak egy tipp:
kapcsold ki az összes vezetői segítséget és a hátizsákodban legalább egy ezüst kártya legyen, így csak te leszel és a kocsiHogy miért lassabb nem tudom, majd tuningold tovább, azonban ha jól vezetsz, akkor semmi sem lehetetlen (én a Wizzel a multkor egy Harpoonost vertem le
)
-
Dr. Romano
veterán
B.U.É.K. Mindenkinek!!!!
(nemsokára
)
-
Dr. Romano
veterán
Jaja a sebességet nagyon érezni benne, de a törés iszonyat hiányzik belőle
Szerintem azonban teljesen más a kettő.
A Nationsban semmi fejlődés, tuning, minimális kommunity, mindenki ua kocsi csak festés max modellcsere stb...
A Nations tényleg arcade inkább, de a PT azért már távolról sem!A PT inkább az NFS Motor City Online-re hajaz (egyszer próbáltam egy ingyen hónap keretében szinte tényleg olyan mint most a PT, de picit komolyabb: árverések, verda elnyerések stb... mint a StreetRod online kiadásban
)
-
Dr. Romano
veterán
TM Nationst nyomtam még anno a PT előtt. Nagyon tetszett (főleg azért mert számomra a Stunts egy legenda!!
) rengeteg egyedi pálya és a Stunts játékmenete.
Szerintem azért a Nationsban kevesebb fizikai elem van mint itt. Hiába mész 800km/h-val mindennek nem történik semmi csak repülsz egy szépet.
Meg egyébként sem lehet összehasonlítani a kettőt, mert a Nations inkább egy online játék ez meg egy MMO.
-
Dr. Romano
veterán
Öööö... fogalmam sincs, ha van lóvém csak veszem az upgradeket mint a hülye
(de mindjárt megnézem hogyan van beállítva)
Egyébként mi volt a próbláma a hanggal?
(csak nem mégis a hangszóró?
)
Csak egy aerobalance F van csak a kocsimon és ennyi, a többi mind performance tuning
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #727 üzenetére
Mondjuk az egyik éjszakai városi pályán (egy egyenes szakaszon azthiszem) nekem is "picit" leesik a tempó olyan 10-14 fps-re, de nem vészes.
Ahogy írtad is ezt a karit (és nálad a CPU-t is) ez a játék nem szabad megfektesse. Valszeg valami optimalizálatlanság áll a dolog hátterében.(kb 3 hete még az ünnepi patch előtt a játék még rosszabbul futott mint most, akkor az élsimítást low-ra kellett vegyem mert akadt, tehát most ahhoz képest még istenes!
majd a patchekkel szépen orvosolják)
Mindenesetre szerintem nálad is olyan jól kéne fusson mint nálam (sőt jobban), tehát valami netes gond lesz szerintem (főleg ha laggol)
Próbáld ki a cFosSpeed nevű progit, elméletileg optimalizálja a netkapcsolatot...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #722 üzenetére
Én A64 3200+ és X1950Pro-val nyomom, de semmi problémám a játékkal.
(1024+max kivéve a noise és az élsimítás is highra téve simán fut)Tuti a hálózat miatt szaggat és nem a rendszer teljesítménye miatt, de mindenesetre frissítsd a Catalystet a 7.11/7.12-re (mind a kettő jó!)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #700 üzenetére
szerintem sincs semmi, ezt csak ilyen "városi legenda" kategória
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #618 üzenetére
Köszi szépen az infót.
Mostmár lassan tényleg váltok (tetszik a kocsi így a leírásodból), meg tegnap este is szétaláztátok az arcomat a csodaverdáitokkal az LFS szobában
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#70869248 #612 üzenetére
Akár két kiállással is meg lehet csinálni (bár rizikós)!
Mikor valaki mögött szélárnyékban vagy nem kell nyomni fullig a gázt, így benzint tudsz spórolni. Persze a két kiálláshoz szerencse is kell (mindig legyenek előtted), de láttam már embereket akiknek sikerült úgy...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD #594 üzenetére
Tegnap pont TA-ztam vele ott nem is figyeltem fel erre, de nem semmi
Szerintem azért az már nem egészséges...
-
Dr. Romano
veterán
Kis bugot vettem észre a játékan.
Mindenkinek akinek a nickje tartalmazza a [ ] karaktereket azoknak nem lehet játékon belül e-mailt küldeni...
Bead egy hibaüzit, hogy nem találja az adott usert.Próbáljátok ki ti is de nálam nem műxik a küldés azoknak akiknek a nevében szerepel.
-
Dr. Romano
veterán
ABnormal ötlete lett akkor a nyerő.
Tehát PH-s tagok akinek kedve van hozzá az tegye be a nickje elé a [pH] megjelölést hogy egyből láthassuk egymást és csordába verődve legyorsuljunk mindenkit!
-
Dr. Romano
veterán
Hehe... üdv a klubban!
Én is találkozok barmokkal TA közben akik képesek a legjobb helyezéseimet is elrontani..
(akár szándékosan akár lag miatt)
Ez ilyen.
Multkor olyan "versenyt" mentem ahol 4 nyomorék azzal szórakozott hogy sorfalat állt a többi négynek a célegyenesben.... hát mit mondjak érdekes volt -
Dr. Romano
veterán
Attól hogy nem érsz be az első után a megadott időre még befejezed a versenyt, sőt!! Ha elindultok 8-an és közben kilépnek mondjuk 5-en és te "utolsóként" 3.-nak érsz a célbe azt a játék teljes értékű 3. helynek veszi, tehát ugyanannyit kapsz mintha versenyben győzted le volna őket!
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Agostino #555 üzenetére
Egyébként a PS nekem sem jött be
Belejössz hamar és a Kawanák egész jól mennek!
mazda626: látom téged is szép emlékek fűznek az AoE 2-höz!
Robin Hood volt asszem az arany, Marco Polo a teljes térkép, hmm... a többire sajna nem emlékszem, de a legdúrvább a géppuskás verda volt(5 db ilyen már az összes ellenséget szétaprította seperc alatt
)
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz
mazda626 #532 üzenetére
Hát ABnormal felvetette az egységes jelzőt a nevek elejére, de nem sokan ugrottak az ötletre
Elméletileg ezt: [pH] kéne a nickek elejére írni, de még várj vele, mert nemtudom mennyien vevők rá.
Jó volt a kis TA-s barmulás, végül gyurkesszel csak elkaptuk azt a Thogyishívják tagot
Így jár aki szórakozik a Magyarokkal!(egyébként meg a bűne csak annyi volt, hogy iszonyatosan lagozott és nem lehetett tudni hol van ezért ment mindenkinek, de ez nem érdekelt mert jól esett picit hülyűlni
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Benedicht #504 üzenetére
Jó ötlet!
Azonban lehet jobb lenne egy ilyen összefoglalást egy Logoutos cikkben megtenni, mert ott többen látnák és több embernek jöhetne meg a kedve a játékhoz.Ha valakinek lenne kedve hozzá szerintem nekieshetne a cikknek (nekem sajna nem valami jó az "írói vénám"
)
Mindenesetre az 1-es hsz-be akkor beleszövöm ezeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest