- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #10539 üzenetére
Azta neki hogy a 7szentség, namost aztán már csakugyan! Mennnyünk fánkolni...
Az őj taskok egész lol-ok.. hát a kocsitöréshez nem kell nagy kunszt, meg a repüléshez sem, viszont egy kis bohóckodás megér ennyi rp-t..
NNaa.. ese felé, ha még élek leszek!!! Paja, ha még kell pár AP, vagy akinek kell, szóljon, és "adok" challenge ticket-et, azaz nyomjuk pénzé' a versenyt, és majd jól lemaradok előttetek jó..
ui.:mondtam, hogy simán lehet törni a pt-t...
-
SSP33DY
aktív tag
...és ha már megkapták a liszenszét azoknak a qrva autóknak.. valami életszerűséget vigyenek bele.. mert ha egy akármilyen tuningos 1823-ban készült rx7-es lenyom egy Evo IX MR-t...hát be is xarnék.. Szal ahogy Paja mondja. "muszály" jobbnak lennie!
Mert ugye pl. a Panama nevű porschénk az repülhet is, meg a kawana is lehagyhatja..ppffff...
-
SSP33DY
aktív tag
...tán már az előző oldalra csúszott amit írtam.. köridő, pontszám..stb..stb..simán törhető a PT.. Nemtom' ki ismeri az Americas Army-t.. abban is van wall hack (átlátsz a falakon, látod ki-merre van), honor hack (ezek a meghatározott pontok után kapott szintlépést jelentik)..stb..stb, de ezt biztos tudjátok.. Komolyan be fogok regisztrálni pár csíter oldalra (még nemtom milyen néven), de megosztom veletek, és kíváncsi vagyok, van e publikus csalás a PT-hez.. 20millió drift, 1milliárd pontok.. ugyanmár.. ez nem lehet bug, vagy szerver hiba.. blablabla.. meg a pár másodperces köridők..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #10362 üzenetére
Az első helyen az az 1milliárdos rekord 100% hogy csít.. ÉS??.. Kutya nem foglakozik vele.. Hiába van integrálva PunkBuster A és B a gammába.. xart sem ér!! Ez a játékot simán lehet törni, hackelni.. Ez a GSXR csávó is tuti tud valamit.. egyszerűen képtelenség, hogy a legjobb időinkhez képest néhol 10-20mp-et ver ránk.. Vagy a szervert pingeli fel valahogy, vagy hibára készteti, vagy nemtom..de nem tuti a dolog.. áá.. mindegy..
Akkor is jó game, és akkor is a mienk, és akkor is egy kalap xar -
SSP33DY
aktív tag
Csumi Csajok!
Lacika útállakSzal tennap' megen' rászántam magam egy kis hajcihőre
Kicsit "autózgattunk.." Lacika megmutatta mit felejtettem el..
Van mit behozni.. mint aki most kezdte a PT-t..hehe Kár hogy a pratice-árt nem jár semmi.. csak a szám
Speedbug.. igenis van! Nekem 2-szer bejött!! Csúnyán megnyertem vele a versenyeket...De ha másnak is néha bejön, akkor én nyomjak disconnectet??Mer' húdeqrvabecsületes akarok lenni..
Na mind 1.. én mentem rookie-val 1.04-es kör után fél tankkal 57mp.-et is.. Nagy kaland.. utána 59mp, és a következő kör megint 1.03 volt.. se előttem, se mögöttem senki, nem volt ACC csajom.. nem mentem falnak..szal' ehhez nem lehet mit hozzáfűzni.. Aztán nekem pont fordítva sült el a dolog, minél többet voltam a szerveren, annál jobban akadt.. Mondjuk xar a netem.. lassú fos téonlájn.. Az FPS-ekre pedig nem panaszkodhatok, hiszen a gépemem 2 PT-is bőven elmenne..szerintem.. Szal FPS-nek semmi köze.. Ami 100%, ha vétlen vagy TA-ban, és seggbevernek, vagy oldalba, akkor autómatikusan gyorsulsz!! Ez 10-ből 10-szer bejött!! SŐT ha valakik az élen draftolnak mint állat, azokat is utoléred..
Sorolhatnám még.. de minek
Imádom ezt a gammát, így szar ahogy van, de a mienk, és "ingyé" van.. akkor meg?
-
SSP33DY
aktív tag
Jóreggelit!
Látom mindenki ugyanúgy mondja a magáétHát vazzee.. nem sokat változott a helyzet peccs ide - peccs oda
Na mind1.. nem is érdekel, én már nem húzom fel magam rajta
Kérdés! Volt valaki aki vett AP-s autót amikor volt az a lehetőség, hogy megveszed, és visszakapod a lovét?? Nekem volt még 2 forintom, és vettem egy RX7-est.. de azóta sem jött vissz a zsé.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #10074 üzenetére
Morello Stype.. 82 mph és 132 ló..mmuuhhaaahhaahhaaaaa és Class 7..wwááhháááá "maraggyámá'"
Egyébként ezek a csíkszemű edisönből vannak? mert mindegyik járgányban rizsevő ül..hihi
Viszont láttam Magyar feliratokat!!!(a shopban..) jajdeqrváravárommár!!!! megint fogok PT-zni?
És Crea.. háttehonnan' tudsz ennyi mindent??
-
SSP33DY
aktív tag
Namajd szólok a gyerkőceimnek, hogy kreáljanak valamit, mert autocad-el mire kiszerkesztem..mmuuhhaahhaahhaa
Viszont, ami fontos!
Tényleg SZAVAZZUNK valakire!! Lehet írni az "én rá szavaznék, mert" válaszokat!
Tényleg olyan embert válasszunk, aki fanatikus PT-gamer, és valóban SOKAT segített, és sosem húzta a száját érte! Ha kellett, a szádba rágta..stb..stb..., mint pl. nekem anno, és most isPAJA
Este kéne csinálni roomot, és "xarrá" szavazni Paját, és természetesen több pályán menni, hogy ne csak 1 pályáról legyenek shotok.. ugye
Paja pedig írná, az okosságokat.. "turn left heding 206 degrees...slow a bit.. no pust this f@kin pedal man!!"
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
Jóreggelt.. Megint feltettem a PT-t.. egy kicsit
Látom event hegyek vannak.. kár, hogy külföldiül vannak írva
Kicsit beszélni angol.. de az nem mindíg elég
Na mind1, néha-néha fel-fel fogok nézni asszem'
Ja és az apróhírdetés akit érdekel, pm.be keressen!
-
SSP33DY
aktív tag
Shadow ez 10 pontos volt!!
Pont így vagyok vele én is!
Tényleg eladom az accountom.. ha kell valakinek..pm, azt' megbeszéljük!
Meg a gépemet is eladnám..
Alaplap: Abit KN9SLI, Proci:AMD 6400+ Black Box Edition (magyarul húzható), és egy Videókari:MSI Gef 8800GT-OC 512 rammal, és ha szépen megkérsz, adok 4 giga 800MHZ-es, PC6800-as kingston ramot is
és végül.. de utoljára (nem a gyerekeknek szól) A "megamagyarsággal" meg úgy vagyok, hogy nem kell firtatni.. "lehetlesz" még orbán király nagy parasztlázadása, és majd ott "kelesz" kiabálni, hogy jajdemagyar vok'
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
BloodPandus #9817 üzenetére
Ámen
"lehetlesssz" és a "kellessszz"
ujjj.. hát igen.. nekem is fáj
Jómagam már most sem PT-zek.. megúntam.. Veletek néha jó nyomni, de nagyon AP-szagú lett a dolog.. Ha pedig lenullázzák az accountomat.. elveszik a "véres verejtékkel" és törött joy-al szerzett cuccaimat.. meg amit kibaxott AP-ért vettem...(soha többet)
Há' vazze'..rájukgyújtom a gépemet!! -
SSP33DY
aktív tag
válasz
mtamashun #9797 üzenetére
ÉS miután megfogadtad Lacám tanácsát, és mindent úgy tettél... FELTÉTLEN VÁRD MEG amíg minimum 30%-os kedvezmény lesz!!! PL.:
$50 5,750 Aeria Points(15% Bonus Aeria Points!)- ez lófax.. várd meg amíg a pénzedért minimum 7500 AP-t kapsz, illetve az elspő feltöltéshez még vagy 35%bónusz jár!!! -
SSP33DY
aktív tag
hehe.. Paja ott van
Egyébként eladó az accountom..
-
SSP33DY
aktív tag
Jóestét! Még élek
Csak nem visz rá a lélek, hogy leüljek gammázni..
Megúntam, vagy nemtom.. valami hiányzik a gammából.. nemtom mi..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9691 üzenetére
Hát ez tényleg odabax
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9667 üzenetére
-
SSP33DY
aktív tag
Megvan az új háttérképem!!!!
-
SSP33DY
aktív tag
Kicsit elmegyek melózni, és máris itt egy qrvajó tablóó!! Hát ez odabax Papi!!!
(amúgy én is abszolút hanyagolom a PT-t mostanában.. "2 forintos" játék lett..Most már csak tényleg akkor nyomom, ha épp eszembe jut..)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9342 üzenetére
lol..ööö kik nyeltek le mit? JJaa.. foci izé.. hát aki nézi/te, az tuti néz barátok köztöt is..
Nincs benne motor. és legalább 2 kerék.. de még repülni sem tud.. ilyet nem nézünk
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #9164 üzenetére
Így van! Hihetetlenek voltak nekem is ezek a Millák hidd el!! Aztán 3 napja felkeltem, és azt mondtam magamban "nebaxxamámeg..", és csúsztam hirtelen 7 millát, aztán 7.5-öt! Ezt is sok.sok hibával! Ha normálisan íven tartod a gépedet, és nem "ap-s full tuningos" verda, akkor is minimum 2 perc/milla!!(me AP-s géppel is nekem ) Tehát ha lassan is megy, de 5 milla a minimum, ami már 6-7ezer pont! És lehet nyomni olyat is, hogy pratice
-
SSP33DY
aktív tag
Helllóó csajok..hihi
Jó dörgöltün tegnap megint! Macit senki nem szerette tegnapLacámnak meg "megjött"
, én meg simán béna vagyok
Jó volt a külön race Crea!! KösziBár a fene megesz, hogy az 1ik kedvenc pályámon full felszereléssel nem vagyok képes annyit menni, mint pl. Crea, akinek fele annyi cucca sem volt a zsákjában, mint nekem
Marad a többi Circuit map (hát floridán dagadt a májam;) ) , meg pár hely, ahol lehet esélyem az első 10-be bekanyarodni
Na pá, kis meló, aztán este némi racsing-ölés -
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #9124 üzenetére
A Wizz qrva jó gép!! Balance-old, és tanuld meg irányítani!!!
-
SSP33DY
aktív tag
hát nemtom Macc.. azért lettek volna csúnya ütközések.. meg fogak csikorgatása..amikor vért izzadva 0.1sec-et javítok a saját időmön, és lecsattanunk.. Kell néha aza gószt on
nekem noobnak biztos
(még jó, hogy nem mentünk tegnap togue-n..mer' csak nézhettem volna a corvetted kidörrentőjét.. aztán csak a mappon láttalak volna..hihi) -
SSP33DY
aktív tag
még mindíg az esti poénon röhögök.. wwááhhááá
-
SSP33DY
aktív tag
és végül..
Nagyszerú volt az este!! Köszi ezt az "állat" race-t! Volt sikerélménye mindegyikőnknek! Főleg nekem, hogy egyáltalán tudtam nyeni ilyen mezőnyben!! Az eddigi legjobb/legizgibb PT-zés volt!! Még1szer köci!!
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] <---itt azért volt "némi" segítség..ehheehh..köhömm.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #9096 üzenetére
maraggyá má'
Király vagy!!!Ez meg én ma..(végre) azt hittem lehetetlen..
[link] -
SSP33DY
aktív tag
nekem meg végre összejött a "lehetetlen" 7.3 milla drift wwoohhoo!! Ebből 5.3. egyben!! és "kis szerencsével" 20 ezer felett kaptam érte (popper)
Aztán jött a fuck-eteleves.."végre" megtapasztalhattam a Hangárból való leesést.. Oka egy kínai srác volt, olyan 4-6ezres pinggel!!És természetesen életem driftje veszett oda 6.2 milla egyben!! sose látok ennyit még1szer
Tehát gyanítom nem Pt hiba.. Hát pár shot..(mindegy volt mit teszek.. csak a retire segített.. (elnézést a sok-k képért!!)
hehe.. és a végére 1000km/fölé gyorsultam -
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9082 üzenetére
és csak 171.000-el csúsztam többet.. merthogy együtt nyomtuk
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9065 üzenetére
az 1. és az utolsó nagyon ott van!!
-
SSP33DY
aktív tag
Indul a mandula!
SSP33DY a room neve, jelszó a szokásos: csakmi -
SSP33DY
aktív tag
Most ényleg kell vennem egy RX-et, hogy "1"-et drifteljek??!!
Vazz.. ma vagy 3órát szerencsétlenkedtem a drifttel.. Az összes szaros autómmal, akár full tuning, akár tök lalap.. a 2-t mindíg megcsináltam.. De 1-et.. hát vazz..Legfeljebb 2.leszek..
(remélem.. Paja.. húzzon felém a szíved)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #9035 üzenetére
Szia Crea!!
Naszal, én még eddig PT-s életemben csak 1szer explorereztem, úgyhogy hajrá, assetom' mi a lényege.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
BloodPandus #9017 üzenetére
Ámen! Nekem is csak Nvidia/Amd páros jöhet szóba..!! Gef 8800+ Amd 6400+
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN #9013 üzenetére
Bakker, most estem a gép elé.. de má' nem látok..
Nagyon készültem.. de így jött össze, sorry!!
Megagratula Laca!! ÁÁLLAATT vagyTokyon sosem leszek az első10 ben, de a circuitot még megrágom!! Holnap, izé ma reggel "kielégítem" asszonyt (baumax, bricostore..blablabla) aztán nagyon úgy tervezem, hogy xarásig PT! És "visszakapod" a képeket Laca papaaaa
-
SSP33DY
aktív tag
bakker..még vagy 1 óra, de azért is PT-zek ma
-
SSP33DY
aktív tag
Csak azé'.. mer..
Méghogy EVO-val, 4wd-vel nem lehet "nagyot" (nekem az) driftelni??Na akkro mennyi az annyi??!!
-
SSP33DY
aktív tag
És Gelinek:
Nekem is volt 64 és 32 bites vistám is.. SP 1 is, meg még mittom' én mi,,volt, még a dvd-t is kidobtam..ehheehhee
Jelenleg XP SP3, és a patch óta nem volt CTD-m!!
Eddig !63!CTD-m volt, és 30-40 connection lost, és 1 "végzetes hiba" Az több mint 100 vesztett verseny, és ha volt backpack item, az is ment a levesbe..
Nekem a HANGKÁRTYÁM miatt volt ennyi CTD!! Frissítettem a driverét, és (alaplapi AC) azóta+a patch, és semmi hiba!!
Más 5letem nincs, még amit Laca írt, memtest!! -
SSP33DY
aktív tag
Csáó Geli!!
1., PT uninstall, reinstall
2., zone alarm, nod32, webroot spysweeper, trojan remover, trojan detonator, The Cleaner, és még folytathatnám, leteszteltem mindet (ha már "van"), ez mind kibaxxa a PT.-t!! (nekem)
3., Processzor, és videokártya hőmérséklet, ahogy írták!! Nekem 100%-re felpörög PT.-közben!! És nem kicsit melegszik.. ugye fullba megy..
4., bármi program, ami update-elni akarja magát? Esetleg vírus/trójai?!
Windózod melyik/ milyen verzió??
Processzorhoz ha van szoftveres programod, állítsd maxra, vagy valami minimális hőmérsékletűre, és hagy pörögjön!!
Videókártyák 80%-a nem tudja hűteni magát..sajna, akármilyen tuti!! Melegen ajánlom a RivaTuner 2.09-et!! Az tudja kezelni a ventillátort!! Nekem pl. a ventillátorom gyári beállítása 29%-os fan.. és nem tudtam piszkálni, így volt hogy 68 fokos volt!!!!És lekapcsolt a gép.. Most 56 fok fölé nem megy..a ventillátor 100%-on megy..Ami még mindíg nem kevés..
És végső nyári megoldás (nálam) Ventillátor a gép elé..
Így tudom tartani olyan 40-50 fok között a procit, és 50 fok körül a videokarit.. Jah és szereltem még 4 ventillátort a gépbe.. (2000Ft volt a 4db..) -
SSP33DY
aktív tag
Paja!! Írj már valamit az eventedbe/ről, mert megesz minket az ideg
Most az számít, ha csak az óra jelenik meg, és szám (pl. a 0) még nem látszik, vagy KELL látszani számnak, csak úgy ér?!
Ma vagy holnap este Maci, Laca, Csabesz..??!! És persze mindenki, aki szokott velünk nyomulni.. egy jó kis móka?? Ghost off, és hajrá-nk
Pályákat kitaláljuk, és alázunk, ahogy szoktunk!! Szerintem ma 7végére tekintettel, megint lesz "pár"% plussszzz...és végre kész lesz a Forté(lyo)m
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8942 üzenetére
PM ment
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
ABnormal #8921 üzenetére
Tibcsi! Ahogy az aeria oldalán is írták, Paja (TNA) event oldalán, NEM MEGY A SZÁMLÁLÓ.. az nem eredmény.. Ha a 0-ki lenne írva, az lenne a valami!! Most az 1-re hajtok, bár az szinte képtelenség.. a 2 is 20 perc alatt jött össze
de akkor 3-szor 1más után
Egyébként nekem is van vagy 10 ilyen "0"-ásom, azaz, hogy még nem kezd el számolni, csak majdnem..
-
SSP33DY
aktív tag
nnaa.. van 3 db. 2-esem.. upload az event fórumba??
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
mackosajt #8899 üzenetére
hhmm.. van benne némi igazság.. DE a chat, az a PT.-é, ne hasonlítsd más gamékhoz.. Aztán, a chat problémát megoldottam.. nemtom hogy, de működik!! Nekem verseny közben nem jelenik meg, csak hallom, ha írnak, vagy taunt-ot nyomnak (egy direkt gombra rákalibráltam a joy-on, és automatice bezárja, vagy zárva tartja, nem tudom, de nincs, csak ha akarom!) Nekem a patch óta NEM volt ctd-m!
, csak a login képernyőre kidobás.. de az gondolom net hiba, mint hardware, vagy PT hiba..
Én is láttam, és olvasom a hibát, bugokat, nekem egy sem jelentkezik, vagy olyan noob vagyok, hogy nem tudom, hogy az.., másokat, pl. PaJát is láttam zuhanni hangáron, vagy láttam béródon olyat, hogy nem akartam elhinni.. a srác mellettem átrepült a kerítésen, majd az egyenes szakasz utáni lecsapott kanyarnál volt, és alap kawanával úgy 4mp.-et vert rám 1 kör alatt, én meg a fullos evoval és backpackal csak néztem... Aztán amikor kezdtem kétségbe esni, ment egy 1.41.-et..és kibaxta a szerver.. De még sorolhatnám.. így pl. egyik kedvencem a Long but simple mud pálya.. ott pl. panamával képtelenség bekanyarodni a 3.(visszafordító) kanyarba.. Rengeteget gyakoroltam, panamával képtelenség.. megemelkedik az eleje, és még 20k/h-val is leesek az útról..Megfejtés?? Bug? Nemtudom, de más autóval tökéletesen 2-es padlógázzal be tudok csúszni, és simán kigyorsítani..De még mindíg sorolhatnám.. De minek??
Ki tudom javítani? Programozó vagyok? Esetleg van bármi befolyásom invictus/aeria felé?? Nics vazzee!! Ezért lexarom! Jó játék (mert játék!) jó arcokkal, és sokkal jobb autóval ütni-vágni egymást, mint lövöldözni, meg kommandózni, meg gollomokkal harcolni (wow) Nekem ez jön be! Ingyenes, és a "miénk". Februárban kezdtem, és nemrég lettem AA-V.. Van vagy 13-14 autóm, abból 1-et vettem AP-ért (vette), a többit vagy nyertem, vagy jött (pl az összes class 1 a missionokért).. Eventekre meg azért nem járok sűrűn, mert nem beszélni inglis, csak kicsi makogni..az orosz és német nyelvtudásom baxhatom..
Van olyan pálya, amiket imádok, azokat nyomom, tökéletesítem.. Van hogy 2 napig csak 1 féle pályán pratice-ozok, és után mily meglepő, nyerek.. Nem esek neki minden pályának, és anyázok, ha lenyomnak..gyakorlok, és jó eséllyel nyerek.. Vannak pályák, amiket rühellek, mert nekem egyszerűen olyan, mintha jégen mennék, akárki-akármit mond! Rgo, ott nem versenyzek..vagy csak kipróbálás szinten, hogy esetleg jobb vagyok e.. (itt jön elő az amit annyiszor mondtunk már:fullos panama/vette, full backpack, acceleration csaj, és egy kawana simán lenyom..mert nem érzem, nem tudom a pályát)
Más a GRID szerintem isten lett!! Eddigi legjobb szimulátor akárki-akármit..
Nah.. jó rövid lett megint.. megyek Superbike-ozni SBK®08..
-
SSP33DY
aktív tag
Tök jót toltam tehnap este.. bár csak 4-5000-et kerestem vele, de vagy 3 órát mentem minden felé.. Érdekes.. nekem jöttek a szobámba.. pedig aztán volt minden, Tokyo,Mud, Circuit, Fracia. England.. Wanga NEM! És írtam mindenkinek, hogy én bizi class6-al, 5-el, esetleg 4-el, vagy buggyval fogok menni, azoknak a beállításait tesztelgetem.. és ezért senki nem lépett ki, nem vot ugatás.. és mindíg megvártam őket a végén..
Bár mudon 1szer kikaptam sonora barátomtól.. nade belefér, még ha kilökött is
Régebben ennyi game után nem is tudom mennyi pont jött össze... sokkal több!! Pl Jump around-on tán még 100 pontot se kaptam.. hehehehe
Hát.. kevés.. kevés.. de ez van.. Lesz valami ellenszolgáltatás, vagy valalmi bónus biztos!! És igen, tényleg úgy lehet érezni, hogy az aeria erőltetné a fizettetést.. Majd 2-3 hónap múlva talán..
-
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok... Nem fejtem ki megint a fél oldalas véleményem..
Fullos vagyok? Nem. CSAK az XP-szintem.. de azt pont lexarom, semmire sem megyek vele RP nélkül!
DE legutóbb, amikor ilyen "hatalmas gondom" volt [B]VETTEM AP-t![/B] Fizettem 50 dolcsit 7250 AP-ért, mert akciós volt! Nem anyukám fizette! Vérből és fizetésből élek, mint itt egy páran.. És igen néha belefér az a 8000 szaros Forint! Aztán NEM költöm orrba szájba minden xarra, meg tuningra! Veszek RP poppert, meg RP bitchet! És xarásig dőlnek a pontok! 600%-os szorzó?! Ugye.. Aztán ha bénán driftelgetek is, nem 10 millákat, akkor is kapok kényelmesen 30-40ezret 10 percenként.. Az 1 óra alatt?? És ha leülök egy kicsit gammázni, az úgy 4-5 óra.. olyan 7-800.000 RP!!JJÉÉÉ szarásig vagyok RP-vel.. hhmm mire költsem.. Nem.. nem azért mert qrva ügyes vagyok, nem azért van ennyi pontom.. Hanem mert FIZETTEM érte!! (de aztán elfogy!!és ugyanúgy játszok tovább!!) Ne sírjatok, FIZESSETEK! Ha nem megy,nincs rá, élvezzük az ingyenes játék szépségeit!
Vagy.. lol, pl. még SOSEM explorereztem!! Azt sem tudtam hogy mennyit lehet vele keresni, és a mai napig nem tudom mi a lényege.. egy videot néztem csak róla, és pár ember mindenféle cuccokért rohangált egy pályán.. hát ez nekem nem autóverseny, csak egy LOL kiegészítő részegen..
Természetesen nem azt szeretném mondani, hogy a loosereknek nincs pénzük, nekem meg nagy a cerkám, és xarásig vagyok pénzzel! Nem, van 2 kisgyerkőcöm, de a hobbim a PC.-m és ha más nincs, a PT! Nincs plusz csajom, nincs bulizás, nincs kocsma, stb.. Meló-meló-meló, és néha jut magamra is pár Forint.. ennyi..
És nekem is van 2.accountom!! A sórimnak csináltam, de vagy 1 hét után abbahagyta, mert béna volt hozzá..hehe, hát, én nyomom tovább azt is!! És képzeljétek B-I-es jogsival van 1 db. fullra tuningolt kawanám, és SEMMI más!! Akkor mit tegyek ezzel az accountal?? Hát játszok vele néha, jön pár pont, és újra élvezem az újabb licencek megszerzését, és várom, hogy összejöjjön egy quadróra, mint régen, és így tovább!!! Az a baj, hogy sokan, akik most kezdték, túl nagy a kínálat, és nem értékelik a "régi" feelinget!! Csak azt látják, hogy Class 6, és az odabax!Mert azzal majd húdeqrvajólesz... Vedd meg KP.-ért, vagy Versenyezz érte!! Hidd el, mire összeversenyzed, már fogod tudni kezelni, és édesebb lesz vele a győzelem... Bár ez szép mondat volt, de a "halvérűeknek" ez semmit sem jelent.. (akinek nem inge..) Nekem még ennyi idősen is van némi gamer szívem... anélkül nincs játékélmény. és nincs jó szórakozás.. ÁMEN.
Mentem PT.-zni.. (minden cucc nélkül, mert nincs.. vagy akkor most ne is játsszak..ááá) -
SSP33DY
aktív tag
Tudom ezt szeretné látni mindenki (mármint a két szélét!!!)1000%
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN #8789 üzenetére
Ez így van!! Igenis Nyomja végig mindenki az elejétől a végéig, vagy VEGYEN xp+rp csajokat, meg poppert, és mindjárt lesz sok száz %-os szorzója!! Vagy élvezed, küzdesz ezért a jó játékért és élményéért, vagy megveszed, és nem fogod értékelni..
Szerintem Laca és én is azért merjük ezt mondani, mert nem ma kezdtük a PT.-t és rég voltunk 20 évesek.. meg a 30 is elmúlt pár éve..
Szal' Hajrá skacok, toljáttok ezerrel, fog jöbbi az a xaros RP, meg az XP is.. Kicsit lassabban, kicsit döcödősebben, mint eddig, de lesz!
Bár az tényleg vicc, ami tegnap is volt, hogy 4en-5en toltuk az 5 körös versenyeket, és csak 900RP-ket kaptunk..
DE rohadt jól éreztük magunkat!!! És nem azért mert xarásig vagyunk RP-vel, hanem mert együtt nyomtuk!!
És igen, nekem is rohadtul kéne még az RP, kinek nem?? Be szeretném fejezni a Fortét, és a Phoenixet.. Nem is kell sok hozzá.. olyan 800.000RP és kész vannak!! Akkor most sírjon a szám????Vagy fizessek érte?? És akkor? Kész lesz 1 perc alatt.. Játékélmény utána? Vagy élvezkedjek azon, hogy másoknak nincs rá pénze, és én vagyok az ász?? Neemm.. az NEM játékélmény!! Párszor már beégtem a fullos verdáimmal, acceleration csajjal.. Úgy "elvertek" mit a xart.. csak mert nem isemertem a pályákat, és nem volt rutinom az irányításban, de azonnal akartam mindent.. Az nem ment.. és nem is volt élvezetes..
A 7-8-9 milla driftet pedig úgy tudod megcsinálni, hogy az elejétől, az utolsó 2-3 mp-ig megszakítás nélkül csúszol... szinte csőgázon, tökéletes íven, és szögben...akkor igen..Vagy úgy tudsz nyerni, ha a ghostot kikapcsolod, és PaJát 2-3 percenként kipöccinted a pályáról
-
SSP33DY
aktív tag
Rendik.. de explorerezni abszolút nem xoktam.. hát majd kipróbálom azt is.. aztán seekelem a combokat..
A többi kis cucc jól jött..ÁÁLLAAT volt ez az este is csajok!!
Jót gurultunk, teccceett!! Hát a végére csak 2-en maradtunk Lackóval, de mire mentünk 2 race-t, megint csak 4.voltam laprec.-ban..(Spag.2)De legalább 2 szer is voltam 3.-- Maci Papi pedig 1 szer bibííí
Namajd csajjal "csalok" még pár mp.-et.. Egyébként azt az 1.18-at szerintem.. ahogy mentünk.. simán..SŐT még a Floridán is tudnánk javítani!!
És kérjük vissza a qrva 200%-ot, vagy a normális pontozást, és a 6-7-8 embernél is a rohadt 7 kört!!!! Köszi Aeria
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Isten88 #8752 üzenetére
Szevasz Allah, izéééé...Isten kinek hogy..(lol)
NEM mondom el! Hallgasd meg az Invictus-os riportot, amit belinkeltek!!! Se 5letet, se tanácsot nem szeretnék adni senkienk, és én sem fogom kipróbálni! Működik valóban, sajnos. Nekem kicsit bonyolult volt megérteni, de a barátom türelmes emberFentebb írtam valahol a lényegét. Nem feszegetem a témát, a cheatereket előbb-utóbb kibaxxák nagyon remélem!!
MÁS PaJa!! Az a hsz. a suzukis "rekorderünk"-nek szólt, azaz arra reagáltam, amit írtál. Nem Neked, vagy Rád "kiabáltam", csak kiakadtam azon a nagyon hihetetlen legügyesebb, leggyorsabb gyereken... Téma lezárva, nem sírok miatta többet, inkább ráverek vagy 10 mp.-et Floridán
Ma csak floridán, és a spaghettiken gyakoroltam vagy 4 órát.. hát érdekes.. Egyszer sem tudtam azonos, gyors köröket menni, pedig rohadtul begyakoroltam a kanyarokat..ívre és sebességre tartottam az utat.. de valahogy mindíg 1-1 század-ezred ide-vagy oda elment..
-
-
SSP33DY
aktív tag
Nade baxxa meg Paja! És hogy tolja egyfolytában?? 2account, azzal bezárkózik 1 szobába, és úgy nyomja a köröket??Vagy amit Pratice-ben elérsz, az is számit?? És persze orrba-szájba acceleration bitch-el, mert anélkül nem repülnek a verdák senkinek!! És mindíg képes mindenhol majd 2mp-el, esetenként 8-10mp-el is jobbakat menni??Hülyeség! Nem tudom elhinni!!! Viszont a hardveres haver mutatott egy tuti trükköt, amit NEM fogok (merek) kipróbálni, még a hecc kedvéért sem, és persze a ban miatt sem! DE igenis működik az, amiről az Invictus-os srác beszélt, és amit már írtam, SŐT, softveresen is megy a dolog!! Ez is csak egy program..és a game guard egy kalap...
Ha nem lennének a gyorsítós csajok, az lenne az igazi!! Ott van pl KOODA.. bp. és csajok nélül is hülyére szokott verni!! Egy igazi "állat". Vagy ott van a mi Macink.. aki szintén nem piskótán nyomja (hogy a villám csapna mellé néha, hogy nem bír hibázni)
Szal' akkor lehetne az igazi verseny.. a tizedek, századok.. CSAK akkor lenne reális esélye bárkinek a győzelemre, és laprekordra... PERSZE ha nem lenne Arcade mode, ahol ugye SIMÁN JOBB IDŐKET lehet menni, mint Sim.-módban.., mert így van megírva a program.. Pl. Sim.-ban nekem az általam utált béród 1.43, ha bexarok is, Arcade-ban lazán 1.41... stb..stb..Na mind1, bocs, elgurult a gyógyszerem.. megyek PT-zni..
Gyertek játszani, mer' odamegyek' -
SSP33DY
aktív tag
VVAAZZEEE Milyen mega speedbugom volt Spaghtti 3-on!!!!!!!wwoohhooo!! Sok ilyet akarookk
Kár hogy utána(játék közben) kikúrt a loginra... Nem akartam elhinni:A visszafordító hosszú kanyarban egyszercsak elkezdett felpörögni a motor, váltogattam felfelé 3.-ból-6 ig, és csak gyorsultam-gyorsultam, és meg sem csúszott a kocsi!! A sikánhoz 300 felett estem be, kanyarodtam volna, és...login..
Pedig verhettem volna a nyálam.. hogy 12 mp. alatt nyomtam 1 kört
Jah.. a kulcs kérdést meg megoldottam.. csak nem tudok olvasni..
piros/sárga kulcs.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN #8723 üzenetére
Király vagy Lackóóó!!
Éreztem, hogy tegnap előbb kellett volna menni togue-zni
Bár ott sosem voltan egy hajde.. Láttam, hogy tolod a gammát, és nem akartam "be-chatelni" neked a verseny közepébe, hogy itt vagyookk
Aztán meg léptél
Floridára pedig még rágyúrok Arcade-ban!
Nem hiszem el, hogy ezt a csávót nem lehet lenyomni sehol!! És természetesen azt sem hiszem el, hogy mindenhol ő a legjobb, és sosem látjuk gammázni.. BS.. Tudja azt, amiről az Invictus-os srác beszélt.. tuti!!Egyébként kezdek 1re jobban rászokni a Vettire!! Rendre verem vele a Pannisokat (tisztelet a kivételnek, és az acceleration girl-ösöknek
) Sokkal-sokkal jobb az irányíthatósága, a tapadása.. Néha meg-meglepődök, hogy mennyire nem merem tolni neki, mert tudom, hogy ott pannival elszállnék.. Aztán köv. kör, és ezerrel, egyenesen, lecsapva a kanyart.. és a vetti tök stabilan ott marad.. WOW.. Ez az élmény Béródon, és Bródwéjen is előjött!!!legalább 3 sec.-el megyek jobbakat a pannis magamnál..
-
SSP33DY
aktív tag
9 milla Paja??!! Mennnyyéé' má'.. nekem meg felállt a cerkám az 5.6milára Evoval..ehheehhee Vettivel is kezzd tuti lenni, és a Panni is tök tuti úgy, ahogy mondtad! Sajna nem tudom rendesen kordában tartni 1iket sem, kötelező jelleggel 1.9 millánál nekimegyek valaminek.. ami kemény..hheehhee
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8669 üzenetére
de jó.. ma vagy holnap 36 vagyok..mármint AA-V és X.9999999 még 500k és AAA.. Az meg olyan 25 drift, vagyis15000 másodperc, és ..LOL
Na mind1, addig legalább győjthetem az RP-t ezerrel, hogy Phoenixemet és a Fortét befejezzem, és kipróbáljam..DE csak ha már fullosAddig "meglepetés", és csak van
Más, nekem is AMD/XP. CTD a patch óta nem volt, csak connection lost.. de abból ma reggel pl.3.. egymás után.. Aztán ami mostanában a legjellemzőbb, hogy nem tudok kilépni a játékból.. Azaz, ha kilépek egy szobából, onnan semmit nem csinál, a legkülönbözőbb variációkban semmit.. LOL Pl.:csak a kocsit látom forogni.. vagy az első két szobát, és nincs egér, vagy csak create room ablak ugrik fel. és nem történik semmi, stb..stb..
-
SSP33DY
aktív tag
Jót drifteltünk megint
.. lett is vagy 8 kibaxott piros kulcsom megint..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #8638 üzenetére
Nem iiiss
annyiraa
Én is eltörtem majdnem a joy-t, és előbb bizony megtanultam melyik hol van...
-
SSP33DY
aktív tag
Hi guys!..hehe
Kicsit szédülök a hangárok után.. ma ha nem toltam 4-5óra driftet, semennyit..lol
[DRU]Wicked barátom "megtanított" driftelni a vettivel.. hát az a srác odabax.. 8milla alatt nem ment soha..és 40k felett kapott mindíg.. Nekem 5.2 milla eddig a legjobb, az is az evoval..Végre megvan a tuti beállításaA Vetti nekem kicsit gyors, és 1 milla felett bele-bele rántok, és a falon landolnak a pontjaim..ppffff
Pannival képtelen vagyok driftelni.. jó ha 6-700k-t összecsúszkálok.. A Piedone Forte ennyire jó?? És melyik pályákon?
Ma vettem egy HO 400-at.. jobb nem jutott eszembe.. majd eldriftelgetek veleDe ha ennyire jó a Forte, összeversenyzek egyre..lol
A patch óta NEM volt CTD-m!!!Pedig ma szinte egész nap ment a gép, és a PT..
Ha jól számoltam 39 piros kulcsot kaptam ma, sárgát egyet sem!!Mi a faxért???A buggy-s missionok jó poénokCsak kell(ett nekem) hozzá a borulásgátló
Lacám, sorry, hogy nem mentem Wangázni..de az az 1.33 nekem túl futurisztikus..
Talán holnap este felé leszek, aztán hajráá!!
Legyetek rosszak, sok rp-t+xp-t, aki még tolja..hehe -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #8559 üzenetére
Nana!!Én pl. EVO-val Driftelek, és Dragozok!!!De nem 1-2 pályán ott vagyok vele, ahol gyorsan kellkanyarodni, vagy gyorsulni! Nincs ellenfele!!
Jah és pl tegnap este is szereztem vagy 10 piros kulcsot.. sárgát nem.. (nemtom hány versenyt mentnem.. olyan 80-90k.t szereztem, és 10-et biztos nyertem..)
-
SSP33DY
aktív tag
Tárt fülekkel várjuk a híreket Paja!!
Jah.. amúgy 600sec drift, ha te nyered, és BP nélkül olyan 1.8millát driftelsz össze(ami nem nehéz!!) 16-20ezer pontot kapsz.. 30 körös TA-nál, 16-an indultunk, 12.en fejeztük be. Enyém volt a legjobb kör, megnyertem, és 1487x pont jött...Hát az qtyafaxa.. Akkor inkább 20-30 perc drift, és majd 50k, mint 2 óra TA..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #8534 üzenetére
Ezt a kulcsos témát én sem vágom...majd minden race után jönnek a piros kulcsok, de a sárgából még csak egyet kaptam, pedig bőven mentem a héten 1500 fölött...
Meg ugrattam (estem 156 métert)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest