Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Csáó Geli!!
1., PT uninstall, reinstall
2., zone alarm, nod32, webroot spysweeper, trojan remover, trojan detonator, The Cleaner, és még folytathatnám, leteszteltem mindet (ha már "van"), ez mind kibaxxa a PT.-t!! (nekem)
3., Processzor, és videokártya hőmérséklet, ahogy írták!! Nekem 100%-re felpörög PT.-közben!! És nem kicsit melegszik.. ugye fullba megy..
4., bármi program, ami update-elni akarja magát? Esetleg vírus/trójai?!
Windózod melyik/ milyen verzió??
Processzorhoz ha van szoftveres programod, állítsd maxra, vagy valami minimális hőmérsékletűre, és hagy pörögjön!!
Videókártyák 80%-a nem tudja hűteni magát..sajna, akármilyen tuti!! Melegen ajánlom a RivaTuner 2.09-et!! Az tudja kezelni a ventillátort!! Nekem pl. a ventillátorom gyári beállítása 29%-os fan.. és nem tudtam piszkálni, így volt hogy 68 fokos volt!!!!És lekapcsolt a gép.. Most 56 fok fölé nem megy..a ventillátor 100%-on megy..Ami még mindíg nem kevés..
És végső nyári megoldás (nálam) Ventillátor a gép elé..
Így tudom tartani olyan 40-50 fok között a procit, és 50 fok körül a videokarit.. Jah és szereltem még 4 ventillátort a gépbe.. (2000Ft volt a 4db..)
Új hozzászólás Aktív témák

- Synology RT6600AX Router
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs