- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Csáó Geli!!
1., PT uninstall, reinstall
2., zone alarm, nod32, webroot spysweeper, trojan remover, trojan detonator, The Cleaner, és még folytathatnám, leteszteltem mindet (ha már "van"), ez mind kibaxxa a PT.-t!! (nekem)
3., Processzor, és videokártya hőmérséklet, ahogy írták!! Nekem 100%-re felpörög PT.-közben!! És nem kicsit melegszik.. ugye fullba megy..
4., bármi program, ami update-elni akarja magát? Esetleg vírus/trójai?!
Windózod melyik/ milyen verzió??
Processzorhoz ha van szoftveres programod, állítsd maxra, vagy valami minimális hőmérsékletűre, és hagy pörögjön!!
Videókártyák 80%-a nem tudja hűteni magát..sajna, akármilyen tuti!! Melegen ajánlom a RivaTuner 2.09-et!! Az tudja kezelni a ventillátort!! Nekem pl. a ventillátorom gyári beállítása 29%-os fan.. és nem tudtam piszkálni, így volt hogy 68 fokos volt!!!!És lekapcsolt a gép.. Most 56 fok fölé nem megy..a ventillátor 100%-on megy..Ami még mindíg nem kevés..
És végső nyári megoldás (nálam) Ventillátor a gép elé..
Így tudom tartani olyan 40-50 fok között a procit, és 50 fok körül a videokarit.. Jah és szereltem még 4 ventillátort a gépbe.. (2000Ft volt a 4db..)
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Modding és elektronikai kérdések
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest