- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #16371 üzenetére
lol...
de sztem' a b@xa + azanyáját.. egyszerűbb lett volna..Hát odab@x az új ára... de hát, akinek WR kell.. ágya'-vegye'..
bár nekem is van, dísznek.. fullra tuningolva.. akár el is adnám..ppfff
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16366 üzenetére
wweehheehhee és tényleg de yyooo
-
SSP33DY
aktív tag
Paja papi!
Pár kérdés holnapra:
-Hány kockakő van Togue-n?
-Hány piros-fehér rázókő van az összes Circuit pályán?
-A PT összes pályáján hány terelőtábla van? (természetesen a nyilak számával)
-A PT összes pályáján hány jobb, és hány bal kanyar van..és hány egyenes?
-Ki vezeti a sárkányrepülőt?
-Kiről mintázták az autóvezető karaktrét?(mert nagyon csúnya
)
Nah.. elfáradtam..
jóccakát -
SSP33DY
aktív tag
hihi.. hát némi tapasztalat...
-
SSP33DY
aktív tag
hihi.. hát némi tapasztalat...
-
SSP33DY
aktív tag
Reggelt'
Paja és a kérdéseiLOL
De nekem teccccikEgy csomóra eddig fel sem figyeltem, és legalább "átnéztem", hogy ja tényleg..
Kíváncsi vagyok, h. lesz-e hibátlan
(Bár kell, mert akkor Paja visz mindent
)
Az új belépők pedig olvassanak vissza pár oldalt.. minden le van írva.. A legtöbb rész anyázás, és az aeria szidása, de van pár hasznos leírás Pajától, Creától, Macitól, Lacától, Csabesztől, és még sorol6nám!! Szinte minden játékmódhoz találtok választ!
És tessék elkönyvelni, hogy vagy lvl 20-ig majdnem végig "tudni kell veszíteni", amíg a pályát, az autód, és a beállításokat meg nem találod magadnak!! (mindenki magamból indul ki ugye.. vagy mi
) Sok emberre azt fogod mondani, hogy cheater, meg hacker, pedig az.. izéé NEM is
Szóval nem kell meglepődni, ha otthagynak, mint a xart, mert lehet hogy van Acceleration Girl-je, így ha ugyan olyan autója van, jobban gyorsul, és több a végsebessége.. vagy létezik az az áldott SPEED BUG, ami egy ismert hibája a PT-nek!! Ez röviden annyi, hogy valami adathalmaz "bekattan" a szerveren, és sokkal gyorsabb vagy bárkinél, minden backpack item nélkül! (ez főleg TA-ra jellemző 3-4 mp.-el mész gyorsabb köröket, minden előzetes nélkül, mintha húznák a járgányod)
Illetve az egész játékra jellemző, hogy a net-kódja szarul van megírva, pontosabban a Magyar netezők nagy része nem rendelkezik minimum 10megás (le/fel) nettel, ezért jelentkezik a nagymértékű POCKET LOST jelenség, ami adatvesztést jelent, így sajnos nem mindíg ott vagy, azon az íven, és nem annyival, ahogy TE látod magad! Mert a szerver, és a Te géped között késik a szinkron!Pár elküldött adatcsomag elveszik ,újraküldés, szinkronizálás, ás "akkor vagy jó helyen" , de közben volt 2 ütközésed, felborultál, és az egész kezdődik előről.. Ebből mit is látsz? B@xxa meg, pedig fékeztem.. elémugrott az oszlop.. nincs is ott semmi, és felborultam.. nekiütköztem, pedig én mentem előtte.. stb..stb..
Nah.. jóétvégyat a reggelihez
Csum.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #16265 üzenetére
az a következő kérdése, illetve, hogy hány szem homok van mudon
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16248 üzenetére
ööö igen, ez tényleg az egyik legfontosabb, mindíg várjátok meg az akciókat, leértékeléseket!! Ha 1-2 hónap akkor is!! Megéri! Több ezer AP-t lehet spórolni, és ha más nem, a back packban elfér;)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #16243 üzenetére
Szia Méri
Nekem egész szombatig nem volt.. aztán egymás után 2 jött 1 szexplorer közben.. Sőt, még egy üres AP-t is gyűjtöttem..lol Pedig ha valaki, akkor szerintem én sokat "keresgéltem, és gyűjtögettem" mostanában..lol.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
bgabor6 #16231 üzenetére
Üdv Gábor. Majd kérdezz
Főleg Pajától () Ő a mi GS-ünk, Aztán, ha nem vagy lusta, és visszaolvasol a fórumban pár (száz) hozzászólást, nagyon hasznos infókat találsz
Minden játékmódról, minden lehetőségről..stb..stb..
..és hogy Paját idézzem, Nem, nem adhatók el az autók
-
SSP33DY
aktív tag
Ezer hála és köszönet Ofinak és Csabesznak!
(ez szombaton 1szer, éd ma 2szer egymás után)
Így végre bekerültem a "klubba"
-
SSP33DY
aktív tag
akkor ne kötoszködj
https://shop.logitech.com/basket?shop=consumer&country=HU&lang=HU&add&p1=963357-0914&q1=1&ccp=120-270-270-963357-0914 .....ez barátok közt is olyan 33 ezer..., de Magyar bótokba' 15ezer körül+szállítás..
Amúgy ja, nem "ma" vettem, tavaly nyár asszem.. és a felének a negyedéért -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #16080 üzenetére
Jóreggelt.. megjöttem.hehe
Lacikám! Én az első fél óra után letéptem a kormányomat az asztalról, és bebaxtam az asztal mellé!! Majdnem meg is tapostam.. pedig nyugodt ember vagyok..
Aztán újra konfigoltam, beállítottam, és megtanultam vele gammázni.. na azóta má' barátok vagyunk.hehehe Sokkal pontosabban ki tudom számolni a kanyarok előtti mozdulatokat, és ha kicsi korrigálás kell, az is gond nélkül megy! Egy Logitech Force Formula EX-em van (asszem ez a neve) A Vaterán vettem zyír csomagolásban, garanciával
Nagyon olcsón!! Nem 20-30ezerért, mint rendesen..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #16043 üzenetére
navazzeg.. ez plus 10%XP
Majd eccer'csak leszek ám én is.. csak bejött némi AP.. izéé melóódia..
Na cső, kedd este tán leszek. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #15990 üzenetére
ööö de elsődlegesen hangárra.. ám nekem szinte mindenhol az állandó gáz, ici-pici gázfröccsökkel megy..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
UnConnecteD #15978 üzenetére
Nah.. megen van windózom.. meg netem..
A drifthez meg szerintem nem a váltogatás a lényeg, hanem a szinte folyamatos gázadás...Nekem annó csak úgy ment a 8milla.. egész pontosan 2szer sikerült a 8.1 milla.. utána-előtte soha
de a 7.5 az szinte mindíg..
(utána megakoncentrálás, kéz izzad, láb remeg..drift elcsesz..lol)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #15945 üzenetére
Szia Méri!
Prevx , Pest Patrol, Trojan Remover, Webroot Spysweeper.. és természetesen a NOD.. a többi csak dísz.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #15818 üzenetére
Gyűjts, és közben teszteld a gépeket! Amelyik "első látásra" a legkezesebb (shop, tuning+balance, aztán test mód) azt vedd meg! A corus is, meg a quadro is jó (szerintem) BÁR a quadro irányíthatósága 1 év alatt 0 lett...(ez is személyes..)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
zoleeeeeee #15786 üzenetére
Szia Zoli.. Már csatlakoztál is..
Feltétel, hogy játssz!mi az a "fánk" .. majd megmutatjuk.. Paja a Fánk mester.. Semmi extra, csinálj perfect drifteket.. Ha még nemtudod mi az, játssz!
hogy lehet a leggyorsabban sok pénzt keresni.. dolgozz sokat..
és lesz..
HA RP-re gondolsz, Explorer, vagy Fánk..
Ha konkrétan AP-re gondolsz, vegyél, vagy nyerj sok-sok eventet..
Spiedo Forte jó választás volt.. Nekem nem jön be.. szerintem egy kalap xar.. DE mindenkinek MÁS.. Ez szubjektív.Crea Fater megelőzött
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #15785 üzenetére
CCSSŐŐ Csabesz Papesz!
Én is sucktam ilyen dolgokkal, csak a logitech kormányommal.. vagy elment a force feedback, vagy csak balra rángatott.. NEMTOM' MÉ'! Ha van profiler editora a megaszuper gamepadodnak, akkor ott babrálj valamit. Vagy kapcs ki a forsz fídbekket!!! Nekem az is bejött.. Most megint minden jó.. fogalmam sincs mitől... Eccer' csak megjavult..
Bár néha ütközik a Saitek joyommal.. Szal, ha több játékvezérlőd van, csak 1 legyen bedugva, ki tudja.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #15770 üzenetére
Nem csalódtam!!
Gamigo-n próbálkozz a reg.-gel
És Peti.. leszeDTe.. -
SSP33DY
aktív tag
B.U.É.K. skacok, mentem dolgozni.. lol
Elsején délután talán itthon leszek..ehheehhee..
(gyűjtök AP-re)
Részegen nem gyűjtünk RP-t!
Remélem 2009 a bugmentes olcsóbb és játszhatóbb Pt éve lesz! -
SSP33DY
aktív tag
Bocsi Paja! Tennap kicsi belefeledkeztem a GTA-ba..lol.. csak annyira, hogy a PT eszembe sem jutott
-
SSP33DY
aktív tag
wweehhee!! Látom mindenkinek elöntötte végre a xar az agyát, és kijött belőletek a vélemény! Mindenkinek Gratu érte, és maximálisan egyet értek. Se többet-se kevesebbet nem tudnék írni én sem.
Laca, szépek a morellóid! Kisa, pont lexarják az aeriánél, h. mi a véleményedKiccsaj' döntött, így marad! Bár indíthatnék én is GM-es eventet, vagy bármit az Aeriánál! Gyanítom a 6 accom közül vagy 3 benne lenne az első 3-ban..
Nade viccet félretéve. Szerintem a Level R egyenlőre csak mézes madzag.. VAGY az is drágább lesz, vagy Így marad, és ég és föld a 2 game! Isten boizony elkezdem azt bbaazz!
Nos RP.. örök téma.. Gusztustalanul KEVESET adnak már.. Ezért explorerezek 3 hónapja egyedül a "családdal" A sim vs-nek pedig csak és kizárólag akkor van értelme (már írtam anno) ha van PÉNZÉRT VETT csajod, 4-es nitród, akkor biztos tudsz gyorsan menni..
Ahogy pár "öreg róka" is, én is higyjétek el rengeteget mentem néhány pályán, amiket szerettem nagyon. Mostanában a rekordoktól úgy 10 mp.-el vagyok elmaradva időben.. és fel nem tudom fogni, hogy hibátlanul, rövid fékúttal, szal' nekem szinta tökéletesnek tűnő vezetéssel hogy a csipába maradok le ennyire.. Azért 10 mp-et még egy acc bitch sem ad!Ezért marad a sexplorer a családdal, vagy TA a családdal.. ahoz még nem is kellek
Szal.. Aeria Remélem olvassa FAK OFF (külföldiül..asszem így kell jó megmondani a magadét
) tegyétek csak jól tönkre ezt a gamát! Invictusnak meg NEM tudom elhinni, hogy ennyit fizetnének.. Csinálja, fejleszti, és hagyja, hogy tönkrebaxxák! Looserek! Egyszer nyerjek a lottón.. megveszem az Invitust, és hajrá, új PT..! Addig meg marad az explorer,meg a TA egyedül.. Hepi Nyú SHIT!
asszem nekem is elöntötte a xar..lol
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Bazzzs #15626 üzenetére
A PT eddigi fantázia nevei
És igen a class lépés tuninggal alap lenne!! Ez egy simulator igaz? Akkor tegyünk már össze egy full tuningolt EVO-t egy Vettével.. amíg a Vetti kerekei tépik az aszfaltot, addigra az EVO-t már 2.-ba rakod..stb..stb..
És végre kibaxhatnák a játékbó azt a qrva Acceleration bitch-et!! Ez a leggusztustalanabb vazzeg!! Fizess, ha gyors akarsz lenni... ezért nem nyomom sim vs-ben.. teljesen kiábrándultam belőle.. Semmi értelme a guminak és a+olajnak, ha nincs csajod, 3-4 mp-el vagy lassabb minimum!! FAK! (kicsit mérges lettem--sry)
Legyen RP+XP bula, bánja fa@x.. azt úgyis csak az vesz, aki tudja, h. 3 napig fog ülni a gép előtt.. a popper az legalább tuti! A kettőnek meg együtt csak és kizárólag rush-kor exploreren van értelme.. mert máshol nem szedsz össze (rush-popper-csaj) akár 250ezret..ugye? Még fánkkal sem
Na jóccak..
(azér exploreren ma csurrant 220ezer..3 verseny..[igen úgy])
Nah, és 45 perc múlva ott a szaros civic a shopban.. nahát..micsoda autó..
-
SSP33DY
aktív tag
lol.. azért van abban valami, amit Ricco kartárs (s)írt, és tényleg csak egy kis halvány igazság Mackó részéről is..
Ez az nsx-et ha nyertél, nyerhetsz civic-et is event tényleg egy kicsit gusztustalan volt..akinek volt AP-je dobozt venni, és volt benne autó, az nyert.. nekem nem volt benne..
És valóban, jöhetnének nagyobb dolgok is, nem csak egy estés kalandok..szerintem.. -
SSP33DY
aktív tag
hhmm.. tudod Paja.. kinek mikor van és mire ideje.. miből és mennyit.. Na ez a kicsit igazságtalan! Nekem nagyjából minden 3-4.estém lenne jó eventezni, mondjuk hogy 21:30-2230 között.. maximum.. Eddig egy qrva eventen sem tudtam volna indulni! Sosem volt akkor, amikor nekem jó lett volna! Persze, melózok ezerrel, és havonta bele-bele fér 5-10 rongy, hogy AP-t vegyek.. DE vvaazzeegg!! Ha nem lenne ennyi melóm? (persze, jutna időm eventre mi?félre ne értsd, nem sajnáltatom magam!!sőt, jó nekem!!).. Szal NEM MINDEN az event, és ha "csak" idő kéne hozzá, akkor már AP milliomos lennék, az eventekből..hhmm??
És vazz.. sok lenne a 100%?? Mert? Anno tavaly mekkora rush-ok voltak?? 3-400%!! Tudtál spejzolni magadnak, és hiába voltál kezdő, rossz idegbeteg noob.. telt új járgányra,RP-ből! És még 2-3szinttel feljebb is tudtál lépni, így magasabb szintű járgányt, és tuningot venni!! DE hiába volt bárki lvl 30, és megvolt minden tuning verdája.. Ha beesett egy RCKing, Patriot, Miakul, és még sorolhatnám a neveket szobába.. cseszhette, hogy megvan mindene.. mire elrajtolt, már kapott egy kört, és mehetett pratice modban.. lol..
Nade mind1.. ez csak egy vélemény.. mi úgysem tudjuk megváltoztatni.. lesz ez még rosszabb is..hehe -
SSP33DY
aktív tag
hháátt.. kicsit többre számítottam..
igen összehúzták gatyaszíjat..
régebben simán, ha már csak hétvégén vettél aP-t, mát akkor 50 dolcsi=7500-at kaptál!! Aztán.. wwooww.. 15/30%--röhely baazz.. nem lehetett volna odab@xni 100/100-at??? stb..stb.. xarba vannak, kevés a játékos.. és még így is "judeáskodnak" báázz...
Amúgy jóreggelt mindenkinek.. Paja jók a képek! Hhh..jjaa a videjó érdekes! Ahogy Crea mondta..lol
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #15569 üzenetére
Jóreggelt! (Laccaa.. @meg a legyed
)
Mindenkinek Nagyon Tuti Boldog Békés AP-ben Gazdag Szép Nyugodt Karácsonyt!
-
SSP33DY
aktív tag
kkhhmm.. megkövetem magam..
volt 499 AP-m.. és exploretben találtam 1 ap-t.. lol.. namondom.. baxxa nyúl, vezsek egy "meglepi" boxot.. nah.. volt benne 2db. XP popper.. fasza.. 2 db.. 500-ért..799.ért meg 10-et adnak.. nembaj.. másra nem kellett.. AZTÁN jött a meglepi!!! Kaptam egy giftet, ami még a meglepi boxhoz jár!! Na ebben még 10 popper volt!!!! Így már faxásabb a kép!!!! 500-ért 12-t.. nyehehehe.. (bár az rp popper mintha többet érne...)
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #15311 üzenetére
mmuuhhaahhaaa... ez 10 pont..
"There is also this new mystery box in the shop were you can win some pretty sweet prizes!" 500-é darabja???
hhhüüüülllllyyyeeeeee Aki vesz, elverem a seggét!
Főleg "*if you buy 10 boxes and do not win a Car we will gift you one*" ÖTEZERÉÉ'' mi a lófaxt tudnak adni?? Új nincs, a régiek mind megvannak...
-
SSP33DY
aktív tag
Ez egy olyan, mint a windóz vazze.. "windóz generéted random error"..lol
Nem kell vele foglalkozni, leokézód, azt' kenjed neki'
ph, meg hum szobát sokan csinálnak/hatnak.. de TNA-t.. na azt csak egy "sárga" kis gazfickóóó
na megyek is aludni.. mer sörrel álmodtam, és még a gondolat is részegít..(lllooollll ááá, semmi személyes.. "üzleti")
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #15236 üzenetére
háde' neemm??
pH_Mosquitoo_HUN nem fogunk csodálkozni...
laxi77 welkom our kommuniti
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #15233 üzenetére
karácsony van. emberek nagy része otthon recska.. pénz..??nincs.. aeria nem akar letérdelni.. (nagyon) én aszondom' lesz ez még ócsóbb'!!!!
-
SSP33DY
aktív tag
tök jó, hogy megint minden akciós.. és persze megvan mind..lol
Más
A PT oldalán, ha a rekordokat akarom megnézni, mindíg szétesik a weboldal.. nektek is? -
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #15096 üzenetére
fakk a bogarad Lacc
én is simán bevettem..bbbááázzz... fáradtság
30 fölött, aki nem szereti a sört, az ne is PT-zzen
Én szeretem! Nyáron ittam is 1 dobozzal!De elhatároztam, nyáron megint fogok inni 2őt is!
És igen.. mi van itt.. LLOOLL
Ez mindent visz: by kis-A (lol)
"Jó értelembe nézzétek.Ne irjatok, olyat, hogy húúúú háááááá izéééé vagy hozzéééé vagy." -
SSP33DY
aktív tag
.. a qrv@nyukájukat.. Inkább adnák olcsóbban a szaros AP-jüket! Nem, inkább ránkugrasztanak pár lehúzós reklám szart.. bbáázzz...
PL.:
Provide accurate name, shipping and credit card information. Sign up your 14 day free trial. You must provide your credit card or PayPal information. Hit "Complete Order" at bottom of order page. Receive 190 AP within 1-2 days. Hol is van, hogy VENNED KELL??DE. ha van egy kis vér a cerkában, akkor, ha megnézed, az összes FREE TRIAL.. szal, ha meg is vennénk a sok xart, vissza is lehet küldeni (na jó ez csak végső elkeseredés..) NE vegyetek ilyen szarokat.. szrintem.. az a telefonsexes regisztráció meg jó vicc...
-
SSP33DY
aktív tag
! http://project-torque.aeriagames.com/node/521 !
Nah lehet nekiesni AP-t gyűjtögetni.. vagy így-vagy úgy -
SSP33DY
aktív tag
válasz
kerekesgyuri #15067 üzenetére
?? minimum egy screenshot,(amikor megcsináltad, és mégsem írja jóvá), és AERIA fórumán panaszkodj!! Tuti segítenek! Figyelj arra, hogy ne legyen szerverleállás, amikor épp licence-elsz..lol (persze alap, ne szakadjon meg a neted, ne tölts le éppen, vagy fel, mert a pocket lost-ok miatt is lehet "érzékelési hiba gép és szerver között) és még sorol6nám..
-
SSP33DY
aktív tag
NNAA!! Akit érdekel!!
We are having a 24 hour buy a car and get a specified one free sale! For the next 24 hours if you purchase a:
Morello with AP only you will get a Panama for free!! (2299AP value)
Corvette you will get a TA-Pro for free( 1899 AP value)
Camaro also included will be a Ranger! (1499AP value)To be eligible you must purchase these specified cars during these 12:30PM PST on the 10th to 12:30 pm PST on the 11th! (Please allow 10-15 days to receive your bonus cars)
Vegyé' AP-ért cuccost, és kapsz érte ingyé' valamit.. a fent leírtakat.. Jöhet a jézuska..
-
SSP33DY
aktív tag
Gratu Csajok!! ÁÁllaattook vagytok
Lenyomtatok mindenkit.. megint..
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
'reggelt,, elmentem GTA-zni
Majd megnézem explorerre mit hozott a télapó..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
[pH]Lacika #14824 üzenetére
Laca.. PM?
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #14786 üzenetére
kiráállyy!!
Nahh.. ugye ezért is lehet játszani..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Ricco_hun #14723 üzenetére
Végül is... igazad van...
DE ez a személyes érzésed..ugye?
DE nekünk "nagy a cerkánk", telik AP-re (akármennyire is mgbántam/tuk)
Tagadhatatlan, hogy ennyit még nem adtak, amióta játszom ezzel az ismeretlen játékocskkával..Teljes mértékben igaz, h. nem egy giga ismert játék, az aeria mocskos malac, és drágán adja a játékpénzt, és igen nagy hiba, hogy van több verzió, és több szerver.. sorolhatnám...
DE itt vagyun mi, fanatikusok, elszórakoztatjuk egymást, szórjuk a lóvét, és kész..majd "felnövünk" vagy (Lacámmal) nyugdíjba megyünk
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #14718 üzenetére
Nah lássátok kivel van dolgotok.. Crea utólagos engedlmével:
Kombinációk explorerben:
-> piros - piros - piros
zöld - zöld - zöld (vagy sárga, kinek hogy)
kék - kék - kék
piros - kék - zöld
zöld - kék - zöld-> piros - piros - kék - kék - zöld - zöld
kék - kék - zöld - zöld-> ? - ? - ?
-> mágnes - mágnes - mágnes
gumi - gumi - gumi
iránytű - iránytű - iránytű
nitró - nitró - nitró-> piros - kék - piros - kék - piros
zöld - piros - kék - piros - zöld
kék - zöld - piros - zöld - kék-> nitró - gumi - nitró - gumi
nitró - nitró - gumi - gumi-> mágnes - iránytű - nitró - gumi
iránytű - ? - iránytű - ?
nitró - gumi - iránytű - mágnes-> ? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros
-
SSP33DY
aktív tag
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
RockHaRD #14714 üzenetére
Vegyél piros és kék 2X-ezőt , amik explorerhez vannak.. így ha rush van, mint pl ma is volt/van óránként, egy 8 fős szobában, ha ügyes vagy 20-30ezret simán megkeresel, ha meg Barátokal játszol, 60ezret, ha van poppered 120ezret, ha még csajod is, 250ezret....lol
Ha még nem tudod mi az a kombózás, vegyél még Combo Seeker-t, és "+?"-es cuccot!! -
SSP33DY
aktív tag
Még egy jó hír a "fiataloknak", és annak aki még NEM vett AP-t, csak gondolkozott rajta...
Aeria is having its first ever, 1st Time Buyer Blowout. All new buyers will receive EXTRA bonus cash (on top of the standard bonus cash) for their first transaction:
• Purchase $5 and get 60% back (300BC)
• Purchase $10 and get 70% back (700 BC)
• Purchase $20 and get 80% back (1600 BC)
• Purchase $30 and get 90% back (2700 BC)
• Purchase $50 and get 100% back (5000 BC)If you have never purchased Aeria Points before, now is the best time!
Magyarú' kibebaxott sokat adnak!!
Most tényleg megéri venni! 50 dolcsi most 2X5750 AP! Ilyen még nem volt..fakkják meg..lol Eddig a max amit kadtak az 35% volt egyszer.. de ennyit.. 100%.... -
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok "újak"
Welkom minálunk! Gammázzatok sokat, majd koccanunk -
SSP33DY
aktív tag
jóreggelt.. mindjárt rush
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #14667 üzenetére
mmuuhhhhaahhaahhaaaa
Szerintem meg kapsz egy számlát, hogy jössz nekik 100 dollcsival, mert betehetted a forumukba a képed
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Creative997 #14664 üzenetére
Nekem az egész "család" kapott
Jut eszembe, ha kellünk valahová, szólajtok megyünk.. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
RockHaRD #14623 üzenetére
Szia te kis "gonosz kemper" lol
Nalátod, ezért írtam, hogy majd ha egy kicsit többet játszol, és lesz pár barátod... addigra megtudod.. Játsz sokat, ismerkedj, viselkedj, és hamar lesz az a lvl 10 30 is;) Mert őgy magadban lehet 2 hónap is, mire eléred.. de Barátokkat akár 1 húzós hét;) -
SSP33DY
aktív tag
válasz
orkaman #14614 üzenetére
Kedves Orka! 25-30 perc explorer lehet 300.000 RP/XP is (a titok 8 emberes szoba, az 400 item, csaj+popper+hétvégi rush..400%os szorzó;) és RENGETEG BARÁT!! )... Egy nagyobb falat Fánkolással hasonló eredményt érhetsz el (de asszem csak RP-re nézve) A Morello nagyon nem jó driftre...gázfröccsel NEM lehet se perfek driftelni, se driftelni.. Ezért írta feljebb a paja, hogy a leglényegesebb a GÁZ adagolását kell hogy lássátok...stb..stb..stb.. relytélyek.. De majd idővel..
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
RockHaRD #14610 üzenetére
hajaj.. Bár PAJA a GS (tudod, a PT.-ben sárga a neve...)! Az Ő szava szent, és ha valaki tud segíteni a gammában, akkor az Ő. DE nem fogja szájbarágósan elmondani, mi-micsoda, ki-kivel van!
Tehát:
Persze-persze fánkolni akarunk.. DE Lassítsatok! Ez egy közösség, itt barátok vannak, egy szűk kör, akik együtt nyomják X ideje, ismerik egymást, és természetesen CSAK EGY JÁTÉK, és nem önzőzünk, nem titkolózunk, segítjük 1mást, DE ehez idő kell, és talán meg kéne ismerni jobban másikat ahoz, hogy csináljon szobát, esetleg meghívjon, és mutasson is pár dolgot nem?!A FÁNK:
1.KERESEL egy barátot, játszótársat!!
2 Kiválasztod a SIM VS módot!
3.Csinálsz 1 szobát
4.Tokyo-Team Drift map kiválaszt 12 kör!
4.1. Azért 12 kör, mert ha elbaxod a fánkot, akkor kell menned egy kört, hogy ne legyen Wrong Way-ed! én 56 percig nem mentem 1 kört sem..pl..
5.És az 1 kanyarban nekiálltok "FÁNKOLNI"
6.DE CSAK AKKOR HA ELŐTTE QRVA SOKAT GYAKOROLTÁL!!! Az autód kellő erősségű, (nem Morello, és nem egy Kawana!)jól van balanceolva, és tudod mi az a PERFECT DRIFT.
7. RTFM.. internetes rövidítés? Read The F@kin ReadMe!!! Vagy a FAQ rövidítés? Az itemeket nézzétek meg a shopban, mi-micsoda, mi mire ad pontot, és miért!!
A 3XRacebonus a Clean sectorokat, és a Perfect Drifteket szorozza fel 3 szorosára, plusz a legjobb körért is ad egy nyalókát..
A Fánk mestere Paja, az Exploreré meg Crea..
Nekem meg nagy a pofám, de ezért szeretnek!
Ezen levélke minden "mazsolának" szól, és főleg a 16 év alattiaknak!UI..:komolyan verseny közben akartok fánkolni? Nem tűnt fel, hogy 2-3 órán keresztül csinálni kell??!!
Na Pá, mentem Fánkolni GYAKOROLNI, mert nekem sem megy, hiába nyomom 1 éve, és vagyok level mittomén jósok...
-
SSP33DY
aktív tag
Hála és Köszönet Ofi!!!!
(és persze a kiccsaládnak) -
SSP33DY
aktív tag
Csabikám, Ofikám!
olyam 600ezer körül megúntam a bogyózást
Köszönöm a lehetősége/ket!!
Az AP-s Muréna tuning csak átmentei!! Ne xarjatok be, mindenki kapkod a pénztárcájáért.. mindjárt lesz az RP-ért is!! Majd hozza a jézuska
Inkább poppert, meg csajokat vegyetek!! (Aki gondolkodik az csak RP tuningoló cuccokat vesz.. az XP kit érdekel..Ugyanis ilyenkor rush-kor csajjal meg popperrel 400% a szorzóóóó))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged