- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi jó lesz május 19-én? Google I/O
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
hajaj.. Bár PAJA a GS (tudod, a PT.-ben sárga a neve...)! Az Ő szava szent, és ha valaki tud segíteni a gammában, akkor az Ő. DE nem fogja szájbarágósan elmondani, mi-micsoda, ki-kivel van!
Tehát:
Persze-persze fánkolni akarunk.. DE Lassítsatok! Ez egy közösség, itt barátok vannak, egy szűk kör, akik együtt nyomják X ideje, ismerik egymást, és természetesen CSAK EGY JÁTÉK, és nem önzőzünk, nem titkolózunk, segítjük 1mást, DE ehez idő kell, és talán meg kéne ismerni jobban másikat ahoz, hogy csináljon szobát, esetleg meghívjon, és mutasson is pár dolgot nem?!A FÁNK:
1.KERESEL egy barátot, játszótársat!!
2 Kiválasztod a SIM VS módot!
3.Csinálsz 1 szobát
4.Tokyo-Team Drift map kiválaszt 12 kör!
4.1. Azért 12 kör, mert ha elbaxod a fánkot, akkor kell menned egy kört, hogy ne legyen Wrong Way-ed! én 56 percig nem mentem 1 kört sem..pl..
5.És az 1 kanyarban nekiálltok "FÁNKOLNI"
6.DE CSAK AKKOR HA ELŐTTE QRVA SOKAT GYAKOROLTÁL!!! Az autód kellő erősségű, (nem Morello, és nem egy Kawana!)jól van balanceolva, és tudod mi az a PERFECT DRIFT.
7. RTFM.. internetes rövidítés? Read The F@kin ReadMe!!! Vagy a FAQ rövidítés? Az itemeket nézzétek meg a shopban, mi-micsoda, mi mire ad pontot, és miért!!
A 3XRacebonus a Clean sectorokat, és a Perfect Drifteket szorozza fel 3 szorosára, plusz a legjobb körért is ad egy nyalókát..
A Fánk mestere Paja, az Exploreré meg Crea..
Nekem meg nagy a pofám, de ezért szeretnek!
Ezen levélke minden "mazsolának" szól, és főleg a 16 év alattiaknak!UI..:komolyan verseny közben akartok fánkolni? Nem tűnt fel, hogy 2-3 órán keresztül csinálni kell??!!
Na Pá, mentem Fánkolni GYAKOROLNI, mert nekem sem megy, hiába nyomom 1 éve, és vagyok level mittomén jósok...
Új hozzászólás Aktív témák

- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest