- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkaman
csendes tag
kösz, valahogy így megy. bár nekem uncsi. ha játszok inkább simvs, vagy rabszolgaként szedem az RP-t explorerben
A fiam még csak 9 éves, többnyire ő választ játékot. A PT tetszik neki, de néhány dolgban, pl. license/vásárlások/beállítások, kell neki segítség.
szvsz. ha nem válaszolok a chaten akkor nem bunzok, csak lehet nem én ülök a gép előtt
-
SSP33DY
aktív tag
.. a qrv@nyukájukat.. Inkább adnák olcsóbban a szaros AP-jüket! Nem, inkább ránkugrasztanak pár lehúzós reklám szart.. bbáázzz...
PL.:
Provide accurate name, shipping and credit card information. Sign up your 14 day free trial. You must provide your credit card or PayPal information. Hit "Complete Order" at bottom of order page. Receive 190 AP within 1-2 days. Hol is van, hogy VENNED KELL??DE. ha van egy kis vér a cerkában, akkor, ha megnézed, az összes FREE TRIAL.. szal, ha meg is vennénk a sok xart, vissza is lehet küldeni (na jó ez csak végső elkeseredés..) NE vegyetek ilyen szarokat.. szrintem.. az a telefonsexes regisztráció meg jó vicc...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Halihóh.
Ezeket kellene bele tenni a Ta-ba
1. Lenének emberek látnánk ahogy cserélik a kereket. akkor a kígyót ahogy hozzák ki.
2. Törjön a TA kocsi és akkor nem R betü hanem be a boxba..
3. Nekem ennyi elég is lenne.!
Ui: persze és mindenki meccsét vegye fel automatikusan, hogy nézzék, hogy ki direkt lök vagy megy neked és az zárják ki vagy 2 hétre.
Ez így elég jó lenne!!
Üdv: Kisa -
Creative997
őstag
LOL még meg se nyertem, de már beírtad
láttalak ám shootout közben h online vagy hehe Köszi MINDE(N)T
Rövid leírás: Egészen más mint az eu. A shootout úgy nézett ki h HiFi megkért minket h MI válasszunk pályát.na persze megegyezés nem volt, habár nekem az volt a cél h ne az ellenfelem feltehetően kedvenc pályáján menjünk, ezért az eu-s route1et kértem (a szép emlékek
), persze Miro levágta h én nyertem ott az előző liga shootout-jában így végül broadways3 lett. Ha HiFit nem nézzük körönként 2 mp, de volt több is amit adtam... a broadways2 is könnyű volt. A vicc az volt h előtte (bw2 előtt) arról beszéltek h Miro és a N8rider gyerek kerül a shootutba, aztán döbbentek rá h én is ott vok, sőt vereség nélkül--csak hát az 5. v hanyadik helyen mivel az 1. versenyt lekéstem, de ez törölve lett. Tehát 2 touring zsinórban!
-
orkaman
csendes tag
tegnap egy srác az alábbit javasolta, elcsesztem vagy 10 percet de rosszabb volt mint előtte
1) próbáljam billentyűzettel. na képzelhetitek, eddig csak kormánnyal játszottam.
2) manuális váltó, és 2-ben nagy sebességgel driftelni. Ez ment is de pont az alig jött érte.maradok a nemek bevált bal-jobb-bal-jobb és kis gázfröccsökkel. Így még csak csak megy.
Egyébként én egész jól megvagyok drift nélkül, a szépségét csak akkor látom ha simvsben túl gyorsan akarom bevenni a kanyart és drifttel mégis összejön.
De a fiam meg szeretné talnulni a driftelést, én meg nem tudok sokat segíteni. na ez zavar.
-
-
Isten88
senior tag
Jaja, unatkoztam és rávettem magam a gammára...nem is tudtam, hogy van event, csak a chatben látom h ez meg az indul. Beérek CTF lobbyba, tele van az event szoba. Faszántos, lekéstem. 20 perc múlva megint chat körüzenet, hogy explorer event. Belépek oda is, tele van. Már kezdtem elégelni a dolgot. 10-20 perc eltelik, nézelődök, hogy hova is menjek, milyennel is játszak. Körüzenet: második explorer verseny. Belépek és megint tele van. Hát a tököm elszállt, egymás után 3 ilyenről lemaradtam, mert tele volt mindig.
(#14927) MaciG: nincs, de felteheted attól a gammár, mert a telepítés eléggé hosszadalmas lesz, mivel jött pár cucc: egy új, karácsonyi pálya, meg sok - számomra - értelmetlen vinyl, ami AP-s.
-
Mosquitoo
senior tag
Annak nem tudom mi lenne a következménye ha csak úgy fogná magát valaki és ketenné valamelyik csapat tag-ját a nevébe aminek nem is tagja. Nem akarok belegondolni micsoda vihar keletkezne abból.
Ne mondj ilyeneket, mert a végén még valamelyik elvetemült megcsinálja!más: TA-ban kéne Ghost mód.... 15 körös verseny, utolsó kör. Az eleje óta küzdök a 2. helyért, amit tartok is. Ketten draftoltunk, és utolértünk és leköröztünk egy n00bot. De a hülyéje nem elengedett, hanem elekzdett draftolni, és mindenkit visszaelőzgetett.. és mindezt addig csinálta, amíg ki nem leökött!!!
(és nem csak engem) Természetesen annyi a 2. helyemnek... Mit gondoltok, küldjem a replayt Aeriának?
-
orkaman
csendes tag
nem azért mondtam mintha szeretnék locsogni, csak egyszerűen nem megy,
- rákattintok a szobára, 40-50mp-ig nincs chat sor. nyomhatom az enter-t mint őrült.
- miután minden autót betöltött, akkor már végre versenyezni akarok.
- töltés közben hol előjön a beíró mező, hol nem,
- ha már fut a játék akkor a pályára figyelek.
- ha vége akkor max 1 sort tudok beírni, az eredményhirdetés alatt megint hol elveszi, hol engedi.szvsz. nem egy mmorpg, ahol bármilyen nagy csata közben is van chat.
Nem negatív értelemben írtam, csak reagáltam.
A magyar szöveggel az a bajom, hogy néha nem tudom a szobában ki magyar ki nem, és kicsit bunkóság úgy "beszélni", hogy a szoba fele nem érti. végülis angol nyelvű játék. Bár az én angolommal nem biztos hogy jobban járok
-
orkaman
csendes tag
köszi a videot, segít mert én nem erre gondoltam.
én driftnél előre megyek és jobbra balra rángatom a kormányt, így szépen növekszik a szorzó, és jön a sok pont. tegnap egy misson 80mp driftet megcsináltam amíg mentek a többiek 4 kört Simvs-ben. egy perfect drift se volt benne
-
-
Mariann294
őstag
Akkor az én hozzászólásaimat nem nagyon olvasod
Én imádom ezt a játékot,remekül el vok vele,kivéve ha idegesítő bugok vannak pl CTF-nél.
Nekem se jönnek csak karcolnak és máris elvették tőlem.Én meg 200-al nekimegyek és semmi.De ez csak játék szal ez sem ba* fel olyan nagyon....hisz melyik játéknak nincsenek hibái?
CTF és explorer a kedvenc.Meg persze verseny.
TA kiiktatva...mindig kibasznak és elegem lett belőle.De nagy ritkán oda is benézek.
Ha valaki akar itt TA-zni egyszer összegyülhetnénk sokanCreative:
Versenyben nem meglepő ugye hogy mindig elversz,de CTF-eztünk már?Nem nagyon emlékszem,egyszer össze csaphatnánk erőinket
Ja és miért lettél I 3G I -s?Az mi az?Bocs hogy ilyen buta vagyok. -
buvez
tag
Szerencse, hogy nálad minden rendben van vele. Én feladtam, elegem lett abból, hogy soha nem tudom belőni egyik járgányt se, mert mindig alkalommal "más". Az utolsó az volt, hogy beleszálltam forteval egy oszlopba. A lendülettől felemelkedett a segge, de nem esett vissza a földre, hanem elkezdett lebegni a kocsi és egyre feljebb emelkedett. Mikor már majdnem elérte az oszlop tetejét, elengedte azt és úgy zuhant vissza földre, érdekes látvány volt. Gondolom vmi hasonló dolog miatt van, hogy a legkisebb szartól is elszáll, mintha nem a földön, hanem a holdon veresenyeznék. Így esélytelen egy "egészségeset" versenyezni is akár. Némelyik upgrade is érdekesen viselkedik, hajtok, hogy meglegyen nagy pénzekért és szarabb lesz a járgány, rosszabb időket megyek vele. Akkor meg minek túrjam fel? Én nem tartozom a "szerencsések" közé, lehet a gépem se elég, a netem se, a franc tudja miért, de vmi nagyon nem klappol.
A német féle cucc annyiban szimpatikusabb, ha vki gyorsabb akar lenni, akkor vmivel nehezebben juthat hozzá ezekhez a tatyóba való dolgokért, nem fog boldog, boldogtalan ilyenekkel rohangálni, sokkal tisztább dolog. Én soha nem használtam csak, hogy előnyhöz jussak másokkal szemben, ha más is használja akkor meg mi értelem van? Max arra, hogy erre is lehessen költeni még.
Amúgy az az itemes kódom volt fentebb, vkinek kell használja, ha már meg nem tette. Nekem nincs rá szükségem, egyébként se használtam volna.
ja és bocs!
-
Mosquitoo
senior tag
Én még viszonylag új vagyok.
És én azt mondom, hogy CTF Forever!Szerintem ez a legszórakoztatóbb játékmód, a Destroyeremmel nagyon jól el lehet szórakozni, még jobb kocsik ellen is!
Menetenként 700-1000 RP-t lehet szerezni, úgy, hogy móka az egész!
Egyetlen negatívum, hogy aki lagol, az vagy kilök, vagy a lag miatt nem lehet tőle elvenni a zászlót. Ő viszont épp hogy megkaristol és már le is nyúlta tőlem...
De ezeket leszámítva nagyon jó, ezen kívül még egy autós játékban sem találkoztam hasonlóval. -
PaJa1
őstag
Szerk: Figyelem, hosszú! (bár minden relatív
)
argh, lassan gondolkodok a mondani valómon
, lehet mire kiér, ki is hűl
Szerintem a jó dolgokat könnyebben elfelejtjünk, mint a rosszakat. Sokkal többet hallani a reklamálást, meg azt, hogy ez milyen tré, az milyen tré, hogy minden drága, hogy ez ilyen bogaras tákolmányhalmaz, meg fizetni egy ingyenesnek meghirdetett játékért ...stb - a negatívumok.
De az egyre ritkábban látom, hogy valaki dicsérné a játékot. Pedig van miért! Én szeretem olvasni az olyan HSZeket amikor valaki leír egy pozitív élményt. Ezt mostanság az újoncoktól láttam. Nekik(kezdőknek) a PT olyan, mint nekünk volt régen. A class1es-2es autók még elérhető árúak. Remek versenyeket lehet futni az azonos szintűekkel, összeismerkednek azokkal akikkel sokat versenyeznek és jó kapcsolat alakul ki közöttük, keresik majd egymás társaságát ha mind2en online lesznek, gyűjtögetik a pontot a következő szinttől elérhető fejlesztésre, megosztják a tapasztalataikat a hasonszőrűekkel...stb
ÉLVEZIK a játékot!
Emlékszem, ha jól, akkor a legelső ember a barátlistámon (kb egy éve) LeQueb volt, sajnos most már nem játszik
. Rengeteget TAztunk, szinte csak ott mentünk. Valamelyik versenyen iszonyat jót draftoltunk. Utána dumába keveredtünk. Vele alakítottam ki azt a draft taktikát, hogy a gyors autó mindig a leggyorsabb íven menjen, tehát nem az elöl menő autót kerülgeti a hátulról érkező gyors ember, hanem aki elől megy az átengedi a gyorsnak a fasza ívet amin megy. Ha jól emlékszem ezt mi csináltuk először, és igen szépen csúsztak a WRek TAben! Akkor még balansz is volt a TA kocsira, én T ő T+, az elején ha bennt maradtunk az akkor még instabil szélárnyékban akkor a többieknek esélyük sem volt. Kellett egy kis idő míg felgyorsulunk Ts accelokkal
Ha nem egy bolyban kezdtünk akkor az elől menő megvárta a lemardottat és még így is, a remek co-op-nak köszönhetően a dobogón végeztünk. Ahol elindultunk ott jó eséllyel valamelyikünk nyert.
Nem magamat, hanem a JÁTÉKÉLMÉNYt akarom fényezni!
Sajnos most sokkal több a kilökős, sportszerűtlen, bunkó, feltartós, nehéz felfogású gyökér az egész játékban.
A játékot még mindig lehet ingyen játszani és nagyon szép eredményeket elérni. Ha rendesen, óramű pontossággal működne az AP osztás, akkor szép summát lehetne leakasztani, csak egy kis idő és energia ráfordítással, most elég macerás.
Emellett minimális ráfordítással is elég sok APt lehet kapni, ha akciósan veszel és ezt akkor költöd el amikor szintén akció van! Beszarás, még spórolni is lehetPersze az építő jellegű kritikára, hibákra továbbra is vevő vagyok, persze normális körítéssel. Ha sikerül elcsípni a hibát, ne talán az okát is, akkor azt továbbítom az illetékeseknek.
További kellemes hétvégét. Néhányotokkal találkozok ligán
Sportot lehet az egészet Morphy fogja tartani, nekem fatert kell valami névnapi cuccra fuvarozni.
Hú ez most elég nagy gyerekre sikerült, majdnem mint én magam
-
-
ABnormal
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest