Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PaJa1

    őstag

    válasz PaJa1 #14546 üzenetére

    Szerk: Figyelem, hosszú! (bár minden relatív :DD)

    argh, lassan gondolkodok a mondani valómon :( , lehet mire kiér, ki is hűl :DDD

    Szerintem a jó dolgokat könnyebben elfelejtjünk, mint a rosszakat. Sokkal többet hallani a reklamálást, meg azt, hogy ez milyen tré, az milyen tré, hogy minden drága, hogy ez ilyen bogaras tákolmányhalmaz, meg fizetni egy ingyenesnek meghirdetett játékért ...stb - a negatívumok.

    De az egyre ritkábban látom, hogy valaki dicsérné a játékot. Pedig van miért! Én szeretem olvasni az olyan HSZeket amikor valaki leír egy pozitív élményt. Ezt mostanság az újoncoktól láttam. Nekik(kezdőknek) a PT olyan, mint nekünk volt régen. A class1es-2es autók még elérhető árúak. Remek versenyeket lehet futni az azonos szintűekkel, összeismerkednek azokkal akikkel sokat versenyeznek és jó kapcsolat alakul ki közöttük, keresik majd egymás társaságát ha mind2en online lesznek, gyűjtögetik a pontot a következő szinttől elérhető fejlesztésre, megosztják a tapasztalataikat a hasonszőrűekkel...stb

    ÉLVEZIK a játékot!

    Emlékszem, ha jól, akkor a legelső ember a barátlistámon (kb egy éve) LeQueb volt, sajnos most már nem játszik :(( . Rengeteget TAztunk, szinte csak ott mentünk. Valamelyik versenyen iszonyat jót draftoltunk. Utána dumába keveredtünk. Vele alakítottam ki azt a draft taktikát, hogy a gyors autó mindig a leggyorsabb íven menjen, tehát nem az elöl menő autót kerülgeti a hátulról érkező gyors ember, hanem aki elől megy az átengedi a gyorsnak a fasza ívet amin megy. Ha jól emlékszem ezt mi csináltuk először, és igen szépen csúsztak a WRek TAben! Akkor még balansz is volt a TA kocsira, én T ő T+, az elején ha bennt maradtunk az akkor még instabil szélárnyékban akkor a többieknek esélyük sem volt. Kellett egy kis idő míg felgyorsulunk Ts accelokkal :) Ha nem egy bolyban kezdtünk akkor az elől menő megvárta a lemardottat és még így is, a remek co-op-nak köszönhetően a dobogón végeztünk. Ahol elindultunk ott jó eséllyel valamelyikünk nyert.

    Nem magamat, hanem a JÁTÉKÉLMÉNYt akarom fényezni!

    Sajnos most sokkal több a kilökős, sportszerűtlen, bunkó, feltartós, nehéz felfogású gyökér az egész játékban.

    A játékot még mindig lehet ingyen játszani és nagyon szép eredményeket elérni. Ha rendesen, óramű pontossággal működne az AP osztás, akkor szép summát lehetne leakasztani, csak egy kis idő és energia ráfordítással, most elég macerás.
    Emellett minimális ráfordítással is elég sok APt lehet kapni, ha akciósan veszel és ezt akkor költöd el amikor szintén akció van! Beszarás, még spórolni is lehet :D

    Persze az építő jellegű kritikára, hibákra továbbra is vevő vagyok, persze normális körítéssel. Ha sikerül elcsípni a hibát, ne talán az okát is, akkor azt továbbítom az illetékeseknek.

    További kellemes hétvégét. Néhányotokkal találkozok ligán:) Sportot lehet az egészet Morphy fogja tartani, nekem fatert kell valami névnapi cuccra fuvarozni.

    Hú ez most elég nagy gyerekre sikerült, majdnem mint én magam :D

    [ Szerkesztve ]

    A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

Új hozzászólás Aktív témák