- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Nah én is írok, nehogy azt hidd, hogy mindig csak Paja van "ellened"
Az ,hogy kevés a tuning az igaz, ezt már én is írtam, de az, hogy nem lehet szoros versenyeket játszani az nem igaz. Vannak olyan versenyek ahol én is nagyon megizzadok és az utolsó kanyarig kétséges az első pozició, csak olyanok ellen kell játszani akik veled egy szinten vannak...
A Pro street meg a versenyzési élmény az olyan messze áll egymástól ,mint Makó Jeruzsálemtől. Az egéssz játék egy trágya és ezt maga az EA is beismerte, és ha már ők is azt mondják akkor biztos úgy van.

"Meg hogy a PT szimulátor közeli nah ezen jót nevetek" Ezek szerint a PS az szimulátorosabb? Ezt te se gondoltad komolyan, a Juiced meg egy katasztrófa...
Én is szoktam szidni néha a játékot, de feleslegesen ok nélkül azért nem nagyon kéne.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- YouTube
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Magcubic Native 1080P projector
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest